NOVI KALLA EVERGREEN

Dobrodošli u samo Vaš romantičan kutak u domu! Predstavljamo Vam novi model spavaće sobe EVERGREEN, koju odlikuje starovremenski stil oličen u modernom izrazu večne klasike. Sofisticirana boja slonovače u dekoru frontova kombinovana sa polarnim borom korpusa kreira elegantan prostor ispunjen nežnošću i toplinom.

Frontovi i lajsne EVERGREENA su izrađeni od medijapana, sa blago zakrivljenim soklama, što nameštaju  daje odlike robusnog i eleganatnog izgleda u isto vreme. Ono što ovu soba izdvaja od ostalih je  redizajniran model kreveta koji vizuelno ističe njegovu masivnost. Plakar je sada sa većim krilima i unutrašnjim prostorom. Nova je i komoda koja sadrži tri fioke i krilo. Iznad fioke noćnog stočića postoji otvoren prostor, gde dame pred spavanje mogu odložiti „Razum i osećajnost“, a gospoda svoj primerak „Velikog Getsbija“. Posebnu čar ovoj sobi daju stilizovane metalne ručice, sa detaljem u boji slonovače koji je oslikan lančićem međusobno povezanih karika koje simbolišu snagu i trajnost.

KUHINJE COMFORT

Ako ste oduvek želeli moderne, kvalitetno izrađene kuhinjske elemente koji uz to imaju veoma povoljnu cenu na pravom ste mestu. Dizajnirali smo novu liniju kuhinja COMFORT koja nudi četiri atraktivna dekora fronta među kojima je i novi drvo dekor Polarni Bor, naša preporuka za Vašu savršeno uređenu kuhinju. Funkcionalni radni i viseći elementi olakšaće Vašu svakodnevicu, nećete morati da brinete o dugotrajnosti nameštaja a savremeni dizajn pretvoriće svaki Vaš trenutak proveden u kuhinji u pravo uživanje.
KALLA COMFORT

Oaza mira baš u Vašem domu! Predstavljamo Vam novu liniju spavaćih soba COMFORT, koja će svojim prijatnim dekorima učiniti da se opustite posle naporne svakodnevice i lakše krenete u novi dan.

Uz velik izbor funkcionalnih plakara uštedećete prostor i uvek ćete sve imati na dohvat ruke, a krevet sa tapaciranim uzglavljem učiniće da Vaša spavaća soba odiše elegancijom.

   Novi dekor "DENIM" u KIKI programu

"Moderno i nesvakidašnje".  Ako želite da ove reči opisuju sobu Vašeg dečaka onda ćete sigurno odabrati novi dekor fronta Denim.

Reč je o potpuno drugačijoj nijansi Plave boje, savšenoj za neophodan sklad u sobi Vaših najmlađih. Predstavljamo Vam provereni KIKI program dečijih soba u novom odelu.

PLAY

Specijalno dizajnirana za sve moderne devojčice. Kombinacija Bele i boje Fusia, interesantan dizajn tapaciranog uzglavlja, kao i kocke u službi funkcionalnih polica ovu sobu čine prvim izborom Vaše klinceze.

Uz pregršt praktičnih elemenata više nećeti imati problema sa manjkom prostora, već će sve biti uredno spakovano u prostranom garderoberu, noćnom ormariću, fioci za odlaganje posteljine ili na visećim policama.

play.jpg
trio_kafa.jpg

TRIO COFFEE

Ideal moderne tinejdzerske sobe u toplim bojama Pesak, Krem i Braon koje će odgovarati dečacima i devojčicama.

Dopadljivi oblici koje odlikuje funkcionalnost, LED osvetljenje za što veći osećaj elegancije, tapacirano uzglavlje kao kutija za odlaganje posteljine i nesvakidašnje ručice učiniće Vašu mladalačku sobu jedinstvenom.

TRIO GREEN


Savršena igra boja i oblika. Odličan izbor za razdragani enterijer dečijih soba uz prelamanje veselih nijansi Zelene i Žute.

Odlaganje posteljine, slaganje garderobe i ispunjavanje školskih obaveza od sada će biti jednostavnije i lepše uz praktično tapacirano uzglavlje koje može služiti kao naslon i kutija za posteljinu, komforni garderober, funkcionalnu komodu ili kompjuter sto sa pokretnim mobilijarom.