Posete svetskim sajmovima uče nas i inspirišu

Posete svetskim sajmovima uče nas i inspirišu

Važan segment našeg poslovanja, pored tehnološkog razvoja, čine i stručna putovanja i usavršavanja zaposlenih, kao najvrednijeg resursa kompanije. Stručni radnici „Jele“, od početka 2017. godine, posetili su gotovo sve najznačajnije svetske sajmove nameštaja, mašina, alata i repromaterijala iz oblasti drvne industrije.

Sa proširenjem proizvodnih kapaciteta „Jela Jagodina“ ima nameru da se učvrsti kao lider u proizvodnji, inovacijama i kvalitetu na domaćem tržištu, ali i da osvaja sve zahtevnija inostrana tržišta. Zato je za nas važno da uvek budemo prisutni na ovakvim manifestacijama, kako bi stekli uvid u to šta je novo i aktuelno na tržištu.

Stručni tim naše kompanije najpre je nekoliko dana proveo u intenzivnim obilascima štandova na međunarodnoj izložbi nameštaja Salone Internazionale del Mobile, najvećoj sajamskoj manifestaciji iz naše oblasti poslovanja, koja je ove godine održana od 4. do 9. aprila u Milanu. Sajam nameštaja u Milanu, jedna je od najstarijih sajamskih manifestacija ovog tipa na koju dolaze posetioci iz čitavog sveta, kako bi saznali šta je novo u dizajnu nameštaja, kao i tehnološkim inovacijama.

„Jelin“ tim, zatim se našao i na jednoj od vodećih evropskih smotri, međunarodnom sajmu repromaterijala i okova za nameštaj Interzum u Kelnu, koji je održan početkom maja. Sajam u Kelnu ima reputaciju inovativnog sajma, koji inspiriše i postavlja nove trendove u okviru ove industrije. Vodeći svetski stručni sajam mašina, postrojenja i alata za drvnu industriju Ligna u Hanoveru, krajem maja, posetio je stručni tim od trinaest naših kolega iz sektora proizvodnje.

Proizvodnja nameštaja u našoj fabrici bazirana je na savremenoj tehnologiji sa velikim akcentom na dizajn, a stručni tim komanije „Jela“ stečene ideje i inovacije sa sajmova pretočiće u nove kolekcije. Budite u toku sa novostima iz vaše „Jele“.