Trio i Play

Trio i Play

JELA JAGODINA d.o.o. s ponosom Vam predstavlja potpuni preobražaj najpoznatijeg programa dečijih soba Kiki. Sa prepoznatljivim kvalitetom, a inovativnim dizajnom i ovoga puta napravili smo nameštaj koji će odgovarati svakom uzrastu, prostoru i ukusu.

PLAY Specijalno dizajnirana za sve moderne devojčice. Kombinacija Bele i boje Fusia, interesantan dizajn tapaciranog uzglavlja, kao i kocke u službi funkcionalnih polica ovu sobu čine prvim izborom Vaše klinceze. Uz pregršt praktičnih elemenata više nećeti imati problema sa manjkom prostora, već će sve biti uredno spakovano u prostranom garderoberu, noćnom ormariću, fioci za odlaganje posteljine ili na visećim policama.

TRIO COFFEE Ideal moderne tinejdzerske sobe u toplim bojama Pesak, Krem i Braon koje će odgovarati dečacima i devojčicama. Dopadljivi oblici koje odlikuje funkcionalnost, LED osvetljenje za što veći osećaj elegancije, tapacirano uzglavlje kao kutija za odlaganje posteljine i nesvakidašnje ručice učiniće Vašu mladalačku sobu jedinstvenom.

TRIO GREEN Savršena igra boja i oblika. Odličan izbor za razdragani enterijer dečijih soba uz prelamanje veselih nijansi Zelene i Žute. Odlaganje posteljine, slaganje garderobe i ispunjavanje školskih obaveza od sada će biti jednostavnije i lepše uz praktično tapacirano uzglavlje koje može služiti kao naslon i kutija za posteljinu, komforni garderober, funkcionalnu komodu ili kompjuter sto sa pokretnim mobilijarom.