JELINA NOVOGODIŠNJA PROSLAVA

JELINA NOVOGODIŠNJA PROSLAVA

Nakon uspešnog završetka još jedne poslovne godine organizovali smo proslavu za naše zaposlene, njihove porodice, kao i prijatelje naše kompanije.

U okviru ovog svečanog događaja kojim smo ispratili staru, i poželeli dobrodošlicu Novoj 2018. godini, dodelili smo i jubilarne nagrade koje su tradicija naše kompanije. Za 10 godina vernosti i odanosti kompaniji „Jela“ ove godine nagrađeno je 15 naših kolega. Sada je broj onih koji su u „Jeli“ više od decenije 56, što čini više od četvrtine ukupnog broja zaposlenih. Jubilarne nagrade našim kolegama, uručivali su Miroljub Radovanović, generalni direktor, Snežana Radovanović, finansijski direktor i Nikola Radovanović direktor prodaje. U ime nagrađenih zahvalili su se Nenad Dimitrijević, direktor nabavke i Borko Dimitrijević, šef pogona lakirnice, istakavši svoju zahvalnost za pruženu šansu i priliku da se razvijaju i napreduju kroz rad u „Jeli“.

Orkestar Bobana Kopunovića je napravio odličnu atmosferu koju su svojim nastupom upotpunili i članovi KUD-a „Kablovi” iz Jagodine, među kojima ima i naših kolega.