KIKI JE NAŠ NAJ MALIŠAN

KIKI JE NAŠ NAJ MALIŠAN

Dečju sobu Kiki dobila je Kristina Vučkovski iz Pančeva.

Sedmogodišnja Kristina Kiki Vučkovski, iz Glogonja kod Pančeva, koja najviše voli mlađeg brata, brine i o kućnom ljubimcu, a sama sređuje svoju sobu i pomaže mami, izabrana je za Naj mališana u akciji koja je trajala proteklih mesec dana na talasima Hit FM radija. Kristinu je za Naj mališana prijavila njena mama Zorica Vučkovski. Pored titule Naj mališana Kristina Vučkovski dobila je i novu Kiki sobu, koju kao sponzor akcije daruje kompanija Jela.
Izbor zaista, nije bio lak. Sa više od dve hiljade prijavljenih mališana akcija Jele i Hit FM radija potvrdila je da su deca naša najveća radost, a poruke su osim roditelja, slale i tetke, bake, deke, kumovi, komšije, prijatelji… U tom mnoštvu deset ih se ipak, izdvojilo kao posebno zanimljive, jer smo u njima pronašli bezgraničnu ljubav, humanost i empatuju, pa smo te mališane nagradili sa školskim rancem i priborom za pisanje ili crtanje, koji će im sigurno koristiti u prvim danima škole ili vrtića. Pored Kristine Vučkovski, za Naj mališane su izabrani još i: Hristina Anđelković iz Vrnjačke Banje, Nikolina Borisavljević iz Donje Trnave kod Topole, Ivan Stojić iz Boke kod Sečnja, blizanci Vukašin i Andrija Dukić i Aleksandar Milutinov iz Kikinde, Staša Bogićević iz Jagodine, Jovana Milanović iz Vranja, Miloš Kosić i Katarina Periz iz Beograda.
Zahvaljujemo se svima na odazivu i ućešću u akciji koja je imala cilj da podrži ljubav prema deci koja su naše najveće bogatstvo.

Na linku ispod možete da preslušate snimak poruke koju je poslala Zorica Vučkovski, kao i njenu reakciju kada je saznala da je osvojila sobu za svoju ćerku Kristinu. Poruka je emitovana na Hit FM radiju u ponedeljak, 3. septembra 2018.

 

 
HTML5 Audio Player