KVALITETAN NAMEŠTAJ KAO STANDARD

KVALITETAN NAMEŠTAJ KAO STANDARD

Industrijsko UV lakiranje pločastog nameštaja, najvažniji je novitet predstavljen na 6. Jelinom kućnom sajmu održanom od 6. do 12. novembra. Jela je prvi proizvođač u segmentu drvne industrije na Balkanu koji je prihvatio ovu tehnološku revoluciju obrade frontova koja rezultira čvršćim, četiri puta otpornijim površinama visokog sjaja (min. 99,7% sjaja). 

Ovom prilikom, Jela je svojim partnerima premijerno predstavila i svoj novi dekor bukve, koji se menja posle čak 18 godina. Novi dekor - Contry Natural Beech, karakteriše toplina i prirodan izgled pravog komada masiva bukve. Na ovaj način, u široku paletu proizvoda unose se osvežavajući i autentični motivi prirode.

„Svi noviteti koje smo predstavili našim saradnicima imaju za cilj jedno – spoj modernog dizajna i kvaliteta, nameštaja vrednog opremanja porodičnog doma“, izjavio je Miroljub Radovanović, direktor kompanije Jela Jagodina, i nastavio „Naš slogan - Zavoli gde živiš, na najbolji način predstavlja našu energiju i usmerenost na ideju doma, životnog prostora u kome rado boravimo i ambijenta u kome možemo u punoj meri iskusiti osećaj pripadanja“.

Na Jelinom kućnom sajmu predstavljene su i nove kolekcije kuhinja, dnevnih soba, predsoblja i spavaćih soba, koje će uskoro biti dostupne u prodajnim salonima širom Srbije. Ove godine, specijalan gost Jelinog sajma bio je poznati kuvar Saša Mišić koji je tokom nedelje za goste sajma pripremao jela specijalno osmišljena za ovu priliku.