NOVE KOLEKCIJE NAMEŠTAJA ZA KVALITETAN ŽIVOT

NOVE KOLEKCIJE NAMEŠTAJA ZA KVALITETAN ŽIVOT

Sa ciljem da oblikujemo brend koji će kupci voleti i poštovati, želimo da omogućimo pouzdan i siguran izbor kvalitetnog nameštaja za dom. Izazovi nas podstiču da se menjamo. Pratimo trendove i razvijamo nove proizvode u skladu sa vremenom u kome živimo i potrebama naših klijenata. Želja nam je da naši proizvodi ispune očekivanja savremenog čoveka, budu modernog izgleda i jednostavni za korišćenje.

NOVI MODELI KUHINJA PO MERI NAŠEG KUPCA

Kuhinja je važan deo svakog porodičnog doma, a mi joj posvećujemo posebnu pažnju. Razmišljajući o savremenoj estetici i funkcionalnosti, predstavljamo vam nove modele kuhinja: Riva i Lira. Ove kolekcije kuhinja proizvedene su najnovijom tehnologijom UV lakiranja, kojom postižemo veoma visok stepen sjaja, (čak 99,7%), a čvrstoću i otpornost površine na fizička oštećenja četiri puta veću od standardnog načina lakiranja.

UV lak je deo napredne tehnologije koju ima naša fabrika i kojom postižemo industrijsku proizvodnju u velikim serijama, što omogućuje veoma brzu isporuku svake porudžbine.Za samo 3 do 5 dana, kuhinja koju ste poručili kod vašeg prodavca nameštaja, naći će se u njegovoj radnji, spremna za isporuku ka vašem domu.

Pažljivim izborom elemenata i dobrom organizacijom proizvodnje, u prilici smo da vam ponudimo kuhinju tačno prema željenoj meri vašeg prostora. Uvođenjem novih kolekcija kuhinja, proširili smo paletu ponuđenih elemenata, kako bismo zadovoljili šarolike potrebe svih naših kupaca.

Nove kolekcije kuhinja su jednostavne, minimalističke forme i ravnih linija. Kroz ove modele uvodimo četiri nova dekora frontova i dodatnu opremu. Aluminijumski ram staklenog krila i posebno izabrani novi modeli hromiranih ručica upotpunjuju dizajn naših kuhinja. Kolekcija Riva može zadovoljiti ljubitelje jednobojnih i svetlih tonova. Model Lira namenjen je kupcima koji vole da uz vedre kolore uklope i tople dekore hrasta u dve boje, koje karakteriše prirodan izgled pravog masiva.

NOVE KOLEKCIJE ZA VAŠU DNEVNU SOBU ILI PREDSOBLJE

Novi modeli nameštaja rezultat su naše težnje da objedinimo dizajn za čitav dom. U ovu godinu zakoračili smo predstavljajući modele predsoblja, dnevnih i spavaćih soba Stela i Evergreen, kao i redizajnirane programe Nica i Kiki. Koristeći novu tehnologiju za UV lakiranje, naši dizajneri i konstruktori osmislili su još dve nove kolekcije: dnevnu sobu Tena i predsoblje Rio. Ove modele karakterišu jasne geometrijske linije i jednostavne forme koje pružaju balans između atraktivnosti, funkcionalnosti i elegancije.

Posvećeni zadatku i oslonjeni na dugogodišnju tradiciju i iskustvo, stvaramo nameštaj koji upcima pruža zadovoljstvo i siguran izbor u opremanju doma.