PRONAŠLI SMO NAJLEPŠU PRIČU O PROSIDBI

PRONAŠLI SMO NAJLEPŠU PRIČU O PROSIDBI

Posle tri nedelje potrage za najlepšom pričom o prosidbi u Srbiji i više od 1.200 primljenih poruka, što je oko 60 različitih priča dnevno, ekipa TDI radija i kompanija Jela, odlučili su da kuhinjom Riva nagrade porodicu Stojiljković iz Niša.

Nikola Stojiljković je zaprosio svoju devojku Nevenu, pre četiri godine, tako što je u jednoj epizodi njihove omiljene serije koju zajedno gledaju izmenio titl. Pred kraj epizode, na mestu koje se njemu učinilo najromantičnijim, zamenio je tekst, a kada je Nevena shvatila da su te reči namenjene upravo njoj, rekla je DA.

Pored priče Nikole Stojiljkovića, finalisti i dobitnici dnevnih nagrada u ovoj akciji bili su: Saša Nejković, Aleksandar Stojanović, Vesna Radosavljević, Miljenko Subašić, Marija Cucin, Marko Milosavljević, Dušan Marković, Tamara Mladenović i Milena Lupšić. Radio aktivacija "Najlepša prosidba u Srbiji" na TDI radiju, koja je uspešno realizovana od 1. do 21. oktobra, a čiji je sponzor naša kompanija Jela, imala je za cilj da podrži porodicu i brak kao instituciju čvrste veze između muškarca i žene.

Poruku Nikole Stojiljkovića i njegovu reakciju kada je saznao da je baš njegova priča izabrana za najlepšu u ovoj akciji i da su on i njegova izabranica dobili novu kuhinju iz Jeline kolekcije Riva, možete preslušati na ovom linku:

 
HTML5 Audio Player