RADNA POSETA SARADNIKA IZ BANJA LUKE

RADNA POSETA SARADNIKA IZ BANJA LUKE

Prošle nedelje posetili su nas saradnici iz kompanije GMP d.o.o. iz Banja Luke, koji su jedan od naših najvećih distributera nameštaja u Bosni i Hercegovini. Jedan od najvažnijih razloga njihove posete bila je obuka održana u našem trening centru showroom-a. Trening se sastojao iz dva dela – teorijskog i praktičnog, uz konstruktivnu diskusiju i razmenu iskustva. Saradnici su se upoznali sa novim kolekcijama Jelinog nameštaja i novom tehnologijom UV lakiranja, sa kojom se do sada nisu susretali.

Najpre smo im predstavili Jelin showroom gde su ih kroz izložbene postavke proveli naši menadžeri predvođeni direktorom prodaje, kao i monteri nameštaja. Tu su dobili sve potrebne informacije o novim kolekcijama i njihovoj montaži. Kasnije ih je direktor prodaje Nikola Radovanović, poveo i u obilazak proizvodnje gde su se posebno zadržali u novoj lakirnici u kojoj je i postavljena nova linija za lakiranje nameštaja UV lakovima.

Nakon uspešno savladane obuke dobili su sertifikate koje im je uručio generalni direktor Jele, Miroljub Radovanović. Direktor im se zahvalio na pokazanom interesovanju i volji da saznaju više o Jelinom nameštaju, kako bi mogli kupcima da predoče sve benefite koje dobiju kupovinom našeg nameštaja i pozvao i sve ostale partnere da nam se pridruže u sličnim edukacijama.