AVIS: UMETNOST SPAJANJA SJAJNIH POVRŠINA I MAT DRVODEKORA.

AVIS: UMETNOST SPAJANJA SJAJNIH POVRŠINA I MAT DRVODEKORA.

Izazovi nas podstiču da se menjamo, a inovacije nam omogućuju svojevrstan pečat u kvalitetu i dizajnu nameštaja koji možemo ponuditi našim kupcima. Zato je svaka kolekcija proizvedena uz primenu najnovijih tehnologija i kvalitetnih repromaterijala u našoj fabrici.

Kompanija Jela je u ovu godinu zakoračila sa namerom da plasira veliki broj novih programa, a sada tržištu predstavlja kolekciju AVIS.

Atraktivna kristalno bela boja ove kolekcije, lakirana je najnovijom tehnologijom UV laka u kombinaciji sa toplim mat drvodekorom Pacifik oraha i jasnim geometrijskim linijama. Ona lako prati trendove dizajna modernih enterijera, ali se odlično uklapa i u stilski bogate arhitektonske ambijente.

Program AVIS karakterišu elegantne, dizajnom svedene hromirane ručice i nožice, efektna stopsol stakla i atraktivna LED rasveta, koja posebno doprinosi stvaranju prijatne atmosfere u vašem domu.

Kao odraz težnje ka višim estetskim rešenjima, u Jelinoj ponudi su:
• efektni viseći elementi za dnevni boravak visine 140 cm,
• elegantno tapacirano uzglavlje kreveta od svetlosivog pliša,
• moderni noćni ormarići sa dve ili tri fioke,
• unutrašnjost elemenata u toplom dekoru tekstila kod spavaćih soba i kombinacije dekora tekstila i Pacifik oraha kod predsoblja i dnevnih soba.

Pored estetskih kvaliteta, ova kolekcija ima praktična i funkcionalna rešenja.
Modularni plakari sa krilima u spavaćim sobama AVIS nude vam mogućnost izbora željene dužine plakara i ispune prema vašim potrebama. Po prvi put u našoj ponudi postoji i izbor modularnih plakara sa ogledalima na krilima.Elegantna ogledala po celoj visini fronta pored svoje praktične funkcije daju prostoru širinu i čine ambijent efektnijim. Elegantna tanka profilisana ručica postavljena duž cele visine krila svojevrstan je detalj. Ukoliko želite markantan plakar koji pruža viši ambijentalni ugodjaj izaberite lajsne sa ili bez rasvete uz vaš plakar.

U ponudi je i 6 atraktivnih kliznih plakara i niz funkcionalnih elemenata koji će zadovoljiti želje najprobirljivijih potrošača za sve prostorije u stanu. Udobnost pri korišćenju omogućavaju soft-close mehanizmi na krilima i fiokama, kvalitetne ručice i nožice, a najnovija tehnologija UV lakiranja u visokom sjaju, do čak 99,7% sjaja, omogućuje da ova kolekcija ima četiri puta otpornije površine na fizička oštećenja.

Dosledna svom konceptu, Jela pruža mogućnost opremanja celog doma. Širok dijapazon elemenata koji se mogu kombinovati omogućuje vam stvaranje kvalitetnog, funkcionalnog i jedinstvenog ambijenta. Uživajte u kreiranju svog životnog prostora!