Registruj svoju sreću, i u avgustu Osvoji Piano SET2 stočiće.

Registruj svoju sreću, i u avgustu Osvoji Piano SET2 stočiće.

U avgustu se selimo na S2 radio, gde će slušaoci imati priliku da osvoje Piano SET2 stočiće, u okviru jutarnjeg programa u emisiji "Buđenje" sa Goricom i Draganom u nagradnoj aktivaciji "Registar sreće". Nagradna aktivacija će se odvijati u periodu od 01. 08. 2022. do 26. 08. 2022.
Slušaoci koji žele da učestvuju u nagradnoj aktivaciji prijavljivaće se putem broja telefona 011/40-40-478 i na telefonskoj sekretarici ostaviti poruku na temu: Zašto su danas srećni?
Kroz program će biti emitovane poruke sa sekretarice, a svakog petka Gorica i Dragan od 6 do 10h, u emisiji "Buđenje" biraju najbolju poruku po slobodnom ubedjenju i dodeljuju nagradu onom učesniku aktivacije koji ju je ostavio.

Radnim danima, u periodu od 01. 08. do 26. 08. 2021.godine biće emitovane poruke slušalaca koje ulaze u konkurenciju za nagradu svakog petka gde se nagradjuje jedan učesnik aktivacije - JELA Klub stolom za dnevnu sobu.

Ali to nije sve. U periodu od 01. 08. 2022. do 10. 08. 2022. Jela će takođe u okviru jutarnjeg programa "Buđenje" na S2 radiju, deliti svakog dana po jedan komplet karata za Nišville. Komplet sadrži 4 karte za sve dane trajanja muzičkog festivala Nišville. Pažljivo slušajte S2 radio i osvojite karte za ovaj prestižni muzički festival.

Srećno!

Pravilnik nagradne aktivacije pogledajte OVDE.

*Nagradna aktivacija se sprovodi samo na teritoriji Republike Srbije.
*Za učestvovanje u aktivaciji mogu se prijaviti građani Republike Srbije stariji od 18 godina, koji poseduju lični dokument.
*Za vreme aktivacije jedan učesnik može osvojiti samo jednu nagradu.