INOVACIJAMA DO VEĆEG KVALITETA

INOVACIJAMA DO VEĆEG KVALITETA

Vreme u kome živimo stalno donosi nove izazove i podstiče nas da se menjamo. Najbolji način da uskladimo korak sa ovim promenama jeste da pratimo potrebe savremenog čoveka. Razumemo da korisnici žele kvalitetan život i tome želimo da damo svoj doprinos izradom modernog i kvalitetnog nameštaja. Posvećenost ovom zadatku motivisala nas je na inovacije u izradi našeg nameštaja: industrijsko UV lakiranje frontova, novi dekori i boje, novi i redizajnirani asortiman nameštaja.

INOVACIJA: UV LAK

UV lak odgovara potrebi naših kupaca za izdržljivim, ali i lepim nameštajem. Glavne karakteristike frontova o brađenih UV lakom su veća čvrstina, četiri puta veća otpornost na fizička oštećenja i visoki sjaj (99,7% sjaja). Ova tehnologija izuzetno je napredna, a Jela je prva na Balkanu koja je uvela ovaj način obrade pločastog nameštaja.

NOVI DEKORI

Nakon 18 godina, menjamo jedan od najpoznatijih Jelinih dekora - Bukva u dečjim sobama Kiki i uvodimo novi dekor Tobacco hrast u kolekcijama Stela. Nove dekore karakteriše toplina i prirodan izgled pravog komada masiva. Na ovaj način, unosimo osvežavajuće autentične motive prirode u našu paletu proizvoda. Kolekcija dečjih soba Kiki pored osveženja novim dekorom Bukve u korpusima, ima i frontove u dve nove boje - Jasmin i Maslina.

NOVI MODELI NAMEŠTAJA

Novi modeli nameštaja rezultat su naše težnje da objedinimo dizajn za čitav dom. Tako je linija Evergreen proširena dnevnom sobom i predsobljem. Koristeći najnoviju tehnologiju lakiranja UV lakom u visokom sjaju osvežili smo našu najprodavaniju kolekciju dnevnih soba Nica i kreirali smo novu kolekciju Stela koja sadrži dnevnu, spavaću sobu i predsoblje. Naša misija je stvaranje rešenja koja doprinose da se kupci prilikom opremanja doma osećaju ponosno i zadovoljno, i rešenja koja tržištu nude pouzdan i siguran izbor kvalitetnog nameštaja za dom. Iskrena briga o svakom korisniku i o svakom proizvodu motiviše nas da idemo dalje, a tradicija i znanje nam daju snagu da u toj nameri nastupamo hrabro.