JELA NA BIZNIS FORUMU KOSOVO I METOHIJA

JELA NA BIZNIS FORUMU KOSOVO I METOHIJA

U okviru posete predsednika Srbije Aleksandra Vučića Kosovu i Metohiji, u Leposaviću je održan Biznis forum na kome je učestvovalo više od sto privrednika iz Centralne Srbije i sa Kosova i Metohije, među kojima je i naša kompanija „Jela Jagodina“. Ovaj poslovni događaj imao je za cilj povezivanje i unapređenje saradnje između vodećih kompanija iz centralnog dela Srbije sa preduzećima sa prostora AP Kosovo i Metohija.
Posle uvodnih obraćanja visokih zvaničnika Republike Srbije, a između ostalih prisustvovali su ministar poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Branislav Nedimović i predsednik Privredne komore Srbije Marko Čadež, zamenik predsednika kosovske vlade Dalibor Jevtić i kosovski ministar za poljoprivredu Nenad Rikalo, održan je panel „Investicioni potencijali na AP KiM“.
„Jela“ nameštaj na području Kosova i Metohije dostupan je kupcima kroz mrežu ovlašćenih salona u Kosovskoj Mitrovici, Peći, Prištini, Prizrenu, Uroševcu, Đakovici, Kosovu Polju i Komoranu.
Učesnicima Biznis foruma na samom zatvaranju obratio se predsednik Srbije Aleksandar Vučić koji je izrazio svoje zadovoljstvo što događuju prisustvuju neke od najznačajnijih kompanija iz Centralne Srbije čime su pokazale svoje interesovanje da posluju na teritoriji KiM.
Biznis forum u Leposaviću održan je u organizaciji Kancelarije za Kosovo i Metohiju Vlade Republike Srbije.