DEVETI JELIN KUĆNI SAJAM NAMEŠTAJA

DEVETI JELIN KUĆNI SAJAM NAMEŠTAJA

Izložbena postavka u okviru devetog Jelinog kućnog sajma, svojevrsni je omaž našem trodecenijskom postojanju i radu. Kućni sajam je otvoren od 07. do 12. novembra u Jelinom izložbenom salonu i namenjen je poslovnim klijentima koji će se bliže upoznati sa novim kolekcijama dizajniranim u skladu sa svetskim trendovima, kao i najsavremenijim materijalima koji su korišćeni u izradi nameštaja.

Godine rada, truda i iskustva, kao i težnja da se konstantno uvode inovacije u nameri da se dostigne vrhunski kvalitet, doveli su nas na mesto lidera u proizvodnji nameštaja u Srbiji, ali i na Balkanu. Pravi je izazov održati takvu poziciju a jedan od najboljih načina je ovakav vid prezentacije i interaktivno druženje sa brojnim poslovnim partnerima iz zemlje i inostranstva.

Nastavili smo dugogodišnji trend u vidu koncepta otvorene kuhinje i gastronomsko druženje smo ove godine poverili stručnjaku Nenadu Gladiću, poznatom kao Lepi Brka. Svojim autorskim jelima Lepi Brka će oplemeniti sveukupan doživljaj koji će naši poslovni partneri poneti sa sobom.

Kao kompanija koja na prvo mesto stavlja mlade ljude, koji imaju želju da uspeju u onome što rade, u pomoć smo pozvali učenike škole "Slavka Đurđević" iz Jagodine. Oni će sa Lepim Brkom pripremati i služiti jela, i ovu priliku, nadamo se, prepoznati kao svojevrstan način da napreduju i upotpune svoje znanje.

Nesvakidašnje arome iz Jeline kuhinje upotpunićemo vrhunskim vinima renomiranih domaćih proizvođača.