KIKI DEČIJA SOBA ODLAZI  U NOVI SAD

KIKI DEČIJA SOBA ODLAZI U NOVI SAD

U nagradnom kvizu „Jutarnji pretčas“ koji se emitovao na Radiu S, glavnu nagradu, dečiju sobu KIKI koju dodeljuje naša kompanija osvojio je Željko Jovanović iz Novog Sada. 

U periodu od 17. do 21. avgusta 2020. godine u okviru jutarnjeg programa "Dobro jutro Srbijo" organizovan je nagradni kviz, u kom su takmičari imali zadatak da navedu što više pojmova na zadato slovo, iz odabrane oblasti, odnosno iz izabranog predmeta (geografija, matematika, srpski jezik ili biologija). Pred sam početak školske godine naša kompanija je odlučila da nekog mališana obraduje novom dečijom sobom koja u sebi ima sve elemente koji su potrebni jednom školarcu: krevet sa fiokom, garderober, kompjuter sto, klub sto i viseću policu.

Najbolji medju takmičarima je bio Željko Jovanović koji je za trideset sekundi uspeo da nabroji čak 10 gradova na slovo B. 
Mi se zahvaljujemo i ostalim učesnicima, kojima smo pripremili dnevne nagrade i želimo im više sreće u nekom narednom kvizu. Dobitnici dnevnih nagrada, odnosno rančeva su: Dragana Stojanović, Aleksandar Stefanović, Nevena Milanović i Srđan Galonja.
 
Dok ne posetimo Željka i prikažemo vam kako je izgledala montaza Kiki sobe u njihovom domu, poslušajte njegove odgovore. 
 

 
HTML5 Audio Player