KUHINJA DA PEVAŠ I KONCERT MAGLA BENDA

KUHINJA DA PEVAŠ I KONCERT MAGLA BENDA

U godini u kojoj obeležavamo 30 godina kompanije Jela, odlučili smo da vas zajedno sa radijom S obradujemo kuhinjom najluksuznije kolekcije – TARA, ali to nije sve jer pored kuhinje na poklon dobijate i koncert Magla benda u svom domu.

Veliki jubileji zaslužuju da se proslave na najlepši mogući način, a nama na putu do ovog jubileja ste pomogli vi, jer već tri decenije zajedno stvaramo lepši dom.

Zato, u periodu od 1.3.2021. – 5.3.2021. imate priliku da se igrate na radiju S i osvojite ovu sjajnu nagradu. A evo kako do nagrade:

Na znak voditelja, prvi slušalac koji se javi, dobija 60 sekundi da na osnovu stiha pesme pogodi o kojoj pesmi i izvođaču je reč. Kada slušalac pogodi koja pesma je u pitanju, prelazi na sledeću i tako do isteka zadatog vremenskog intervala. Ukoliko slušalac pogodi samo izvođača ili pesmu, dobija jedan poen, za oba odgovora po jednom stihu, dobija dva poena. Ukoliko ne zna odgovor, može da pređe na sledeći stih. Na kraju nedelje, slušalac koji ima najviše poena, osvaja kuhinju i koncert Magla benda u svom domu. Ukoliko se desi da imamo više finalista sa istim brojem tačnih odgovora, organizujemo ponovno takmičenje finalista u petak.

Dakle, traže se slušaoci sa odličnim osećajem za muziku, oni koji bez problema pamte tekstove, ali i naslove pesama i njihove izvođače. Ako misliš da ispunjavaš uslove, javi se i osveži svoj dom novim nameštajem, a dolazak kuhinje u svoj dom proslavi na originalan način uz prijatnu atmosferu za koju će se pobrinuti Magla bend.

Specifikaciju nagrade možete pogledati OVDE.

*Nagradna aktivacija se sprovodi samo na teritoriji Republike Srbije.