KUHINJA JE NJENA

KUHINJA JE NJENA

Najbolji osmomartovski poklon dobila je Katarina Budišin iz Zrenjanina! Njen verenik Slavomir Samardžić je muškarac koji najbolje poznaje svoju damu u Srbiji, pa će uskoro u Zrenjaninu u domu ovog mladog para zablistati nova Riva kuhinja lakirana UV lakom, koju naša kompanija daruje pobedniku kviza „Koliko poznajete svoju damu“, u okviru akcije sa HIT FM radijom.
Za učešće u kvizu prijavilo se više od 1000 parova, a pored Slavomira i Katarine, superfinalisti su bili bračni par Snežana i Milan Vučićević iz Pančeva. Do finala još su stigli i: Violeta i Ivica Avramovski iz Kruševca i Jasmina i Stevan Agić iz Borče. U polufinalu su učestvovali Tamara i Zoran Bogović iz Banatske Dubice, Tijana i Dalibor Radivojević iz Žarkova, Jelena i Bojan Ilić iz Šapca i Dušica i Miloš Sladojević iz Bukovca. Njima su pripale dnevne nagrade iz naše kompanije, a u pitanju su veoma zanimljivi i praktični kuhinjski alati i setovi.
Osmomartovski kviz „Koliko poznajete svoju damu“ na HIT FM radiju, koji je uspešno realizovan od 15. februara do 8. marta, a čiji je sponzor kompanija Jela, imao je za cilj da promoviše ljubav i porodične vrednosti, sa posebnim akcentom na ženu kao stub domaćinstva. Ovo je četvrta kuhinja koju je Jela poklanja mladim parovima širom Srbije, a u jednoj akciji smo poklonili i dečiju sobu.
Slavomir je svojoj dami obećao da će sve uraditi da kuhinja bude njena, a na ovom linku možete čuti i kako je reagovao kada mu je saopšteno da je u tome uspeo!
Pratite nas i dalje, uskoro ćemo podeliti sa vama i više detalja o srećnim dobitnicima nove Jela kuhinje. 

 

 
HTML5 Audio Player