NOVE KOLEKCIJE U PRODAJI POSLE SAJMA U KELNU

NOVE KOLEKCIJE U PRODAJI POSLE SAJMA U KELNU

Kompanija Jela je poznata kao centar inovacija i primene najnovijih tehnologija u industriji nameštaja, ne samo u Srbiji već i u širem regionu. Zato je ovogodišnju sajamsku postavku, kao jedan od najznačajnijih poslovnih poduhvata naše kompanije, od 4. do 9. novembra, u izložbenom prostoru u Jagodini, posetilo više od 600 naših poslovnih partnera iz zemlje i inostranstva, koje smo upoznali sa našim novim projektima i rešenjima na polju sadržaja i dizajna.
Nameštaj je krajnji rezultat ogromnog truda i rada svih zaposlenih u Jeli, ali i ubrzanog rasta i razvoja naše kompanije, o čemu je na otvaranju govorio generalni direktor i vlasnik kompanije „Jela“ gospodin Miroljub Radovanović:
- Ove godine imamo zaista mnogo novih modela, koji su potkrepljeni novim tehnologijama koje smo uveli u proizvodnju poslednje dve godine. Iskreno verujem da će prikazane kolekcije biti dobro primljene kod naših saradnika i naravno, kod krajnjih kupaca, jer će nam to omogućiti dalji razvoj i prosperitet.
Finansijski direktor kompanije Jela, Snežana Radovanović, nadovezala se u svom izlaganju na timski doprinos velike Jeline porodice:
- Mi smo u Jeli tim. Od onoga ko nam je na ulazu u fabriku, preko onih koji su nam u proizvodnji, administraciji, prodaji, transportu i naravno, svih ostalih i svi smo podjednako važni. U tome je naša snaga.
Sajam je otvorio direktor prodaje Nikola Radovanović i posebno istakao da su novi modeli koje predstavljamo na ovogodišnjem sajmu odgovor na zahteve današnjeg tržišta:
- Novi modeli su rađeni tehnologijom UV lakiranja, laserskom tehnologijom, robotizovanim lakiranjem koje je najsavremenije u industriji proizvodnje nameštaja. Srećni smo da imamo takvu tehnologiju u našoj fabrici i da smo jedini u Srbiji koji su to sebi omogućili i praktično smo jedini u regionu koji možemo nameštaj proizveden na takav način da ponudimo tržištu. Osnovna prednost takve tehnologije je u korišćenju UV lakova, koji su na vodenoj bazi, što doprinosi tome da je proizvod kvalitetniji i daleko otporniji na fizička oštećenja. Sve ovo prati i savremen dizajn novih modela, tako da je naš nameštaj sada u potpunosti spreman za veliko svetsko tržište.
Jelina kuhinja ove godine bila je poverena kulinarskoj divi Katarini Samardžić, poznatijoj kao Katy the Cook. U spremanju specijaliteta za goste sajma, pomogli su joj učenici Ekonomsko trgovinske škole „Slavka Đurđević“ iz Jagodine, sa smerova kulinarski tehničar i konobar. O svom iskustvu u Jelinoj kuhinji, Katy je rekla da joj je najvažnije da taj prostor u kome priprema hranu i voli:
- Želim da mi je tu toplo, ali ne samo od uređaja, nego da se tu osećam prijatno, da sam svoj na svome, kako se to obično kaže. Upravo kako to i Jelin slogan kaže "Zavoli gde živiš", odnosno i gde kuvaš.
Posle kućnog sajma, kompanija Jela predstaviće svoje proizvode i na jednom od vodećih sajmova za industriju nameštaja IMM u Kelnu od 13. do 19. januara 2020. godine, nakon čega se nove kolekcije mogu očekivati u svim ovlašćenim salonima za prodaju Jela nameštaja.