NOVI ČLAN I NOVA KUHINJA U PORODICI KUŠTRIMOVIĆ

NOVI ČLAN I NOVA KUHINJA U PORODICI KUŠTRIMOVIĆ

Nova godina i predstojeći božićni praznici pravo su vreme za darivanje. Zato je kompanija Jela u saradnji sa HIT FM radijom odlučila da obraduje slušaoca koji će nam dati najbolji "Recept za savršene praznike". Glavnu nagradu, modernu kuhinju RIVA lakiranu UV lakom visokog sjaja u nežnoj bež boji, osvojila je Marija Kuštrimović iz Pirota. Marija je u svom "receptu" saopštila da provodi praznike čekajući, ne Deda Mraza, nego dolazak prinove koja će svoje prve zalogaje probati baš u našoj kuhinji. Na iznenađenje svih nas, prinova je stigla kao prednovogodišnji poklon, pa naša nagrada sada odlazi mladoj, tročlanoj porodici.
Najbolje recepte za praznike birali smo od 9. do 30. decembra i među skoro 1000 recepata izabrali 10 najzanimljivijih. Srećni dobitnici kuhinjskih setova, koje smo podelili kao dnevne nagrade, su: Vesna Filipovski iz Kačareva, Danilo Nikolić iz Vršca, Suzana Nikolov iz Draževca kod Obrenovca, Tanja Vuksanović iz Beograda, Sanja Pantić iz Valjeva, Olivera Drakulić iz Vinče, Silvana Savić iz Smedereva, Nikola Urošević iz Beograda i Nenad Kalušević iz Batajnice.
Mi ćemo uskoro upoznati bebu Sofiju i njene roditelje Mariju i Nemanju, pa možete očekivati i reportažu sa montaže kuhinje Riva, osme po redu koju dodeljuje kompanija Jela. Do tada, poslušajte kako je Marija reagovala kada joj je saopšteno da je baš ona osvojila nagradu:

 
HTML5 Audio Player