POKAŽI SVOJE ZNANJE I OSVOJI ALL ROOM CONCEPT ĐAČKI KUTAK U KVIZU

POKAŽI SVOJE ZNANJE I OSVOJI ALL ROOM CONCEPT ĐAČKI KUTAK U KVIZU "MUZIČKA ŠKOLICA"

Još jednu školsku godinu, zajedno sa đacima širom Srbije, započnemo uz pesmu i fantastičnu nagradu iz naše nove kolekcije All Room Concept. Raduje nas što ćemo našim školarcima učiniti polazak u školu lepšim i zabavnijim. Evo o čemu se radi:

Jela je u saradnji sa Radiom S1 organizovala nagradni kviz „Muzička školica“ koja će se odvijati u periodu od 04. 09. 2022. do 08 .09. 2022. i namenjen je svima koji vole dobru muziku.
Prvi slušalac koji se na poziv voditelja javi na broj 011 40 40 400, dobija zadatak da za 45 sekundi prepozna što više pesama iz muzičkog miksa, a najbolji na kraju nedelje osvaja đački kutak ALL ROOM KONCEPT za svog školarca koji sadrži sledeće elemente: ormarić B2, radni sto RS3, policu VP3 i viseću policu OP2.

Ono što će biti još zabavnije, je to, da onaj ko dobije ovu nagradu svom đačkom kutku može da promeni boje, ručice, nožice i dobije onakav kakav je sam dizajnirao.

Za one koji ne budu tako brzi u odgovorima, pripremili smo simpatične utešne nagrade.

Srećno!

Pravilnik nagradne aktivacije pogledajte OVDE.

*Nagradna aktivacija se sprovodi samo na teritoriji Republike Srbije
* Za učestvovanje u nagradnoj aktivaciji mogu se prijaviti građani Republike Srbije stariji od 18 godina koji poseduju javnu ispravu – ličnu kartu.