RADOST U KUĆI KONSTANTINOVIĆ

RADOST U KUĆI KONSTANTINOVIĆ

U čarobnom mesecu decembru, punom praznične euforije, u saradnji sa Radiom S, organizovali smo i realizovali aktivaciju „ Genije za kuhinju“, a pobednik je pored titule „genija“ osvojio i novu RIVA kuhinju.

Potencijalni učesnici kviza imali su zadatak da pozovu Radio S u toku jutarnjeg programa i da u toku od 15 sekundi nabroje što više namirnica i jela koje počinju na zadato slovo. Tako je, spretna i brza, Dubravka Konstantinović iz Paraćina osvojila nagradu. Ona se kako kaže „temeljno“ spremala za ovu nagradnu igru, za koju je čula dok je svog sina Nikolu vozila u vrtić. 
 
U mirno selo u blizini Paraćina, stigla je ekipa kompanije „Jela“ da montira kuhinju RIVA u domu Dubravke i njenog sina Nikole. Maleni Nikola ima tri godine i veoma je znatiželjan, pa nas je i on sa svojom mamom veoma srdačno dočekao.
 
Iako nije verovala da će pobediti, bila su joj pomešana osećanja sreće i zbunjenosti, ali i sama se potencijalno nadala novoj Jelinoj kuhinji. Dubravka voli da kuva, što je genijalnim znanjem kuhinjskih pojmova pokazala, tako da smatra da je poklon otišao je u prave ruke, a mi se slažemo sa njom. Sada će zajedno sa svojim sinom moći da sprema raznorazna jela i ispuni dom najlepšim aromama. 
 
RIVA kuhinju najjednostavnije možemo opisana kao minimalizam modernog doma, lakirana je UV lakom u visokom sjaju u bež boji i kao takva posebno je ulepšala prostor ove divne porodice.
 
Na fotografijama možete videti kako je proteklo montiranje kuhinje RIVA u domu Konstantinović, a mi nastavljamo dalje sa aktivacijama, sa željom da ispunimo domove radošću i tako još porodica učinimo zadovoljnim tamo gde žive.