RIVA KUHINJA USKORO U NOVOM DOMU PORODICE GAJIĆ

RIVA KUHINJA USKORO U NOVOM DOMU PORODICE GAJIĆ

Muzika je put do srca, a kuhinja je srce doma. Inspirisana ovim idejama Biljana Gajić je bila najuspešniji učesnik muzičkog kviza na Radiju S i osvojila je Jelinu kuhinjsku kolekciju Riva za svoj novi stan u Višnjičkoj Banji. Ona je prepoznala 9 „muzičkih sastojaka“ od 15 najprepoznatljivijih isečaka iz 15 različitih pesama u „Muzičkom miksu“, koji je trajao od 21. do 25. oktobra.
Kao glavnu nagradu Jela pobedniku poklanja modernu kuhinju Riva, lakiranu UV lakom visokog sjaja u bež ili beloj boji, kako bude odabrala sama dobitnica. Ova funkcionalna kuhinja ima sve elemente koji su potrebni savremenom kuhinjskom prostoru. Konfiguracija sadrži kombinovani element predviđen za ugradnju frižidera. Donji deo čine radni kuhinjski elementi sa jednim krilom i sa četiri fioke, kao i element predviđen za ugradnju rerne, a sastavni deo je i set za ugradnu sudomašinu. Gornji deo sačinjavaju dva viseća kuhinjska elementa sa jednim i sa dva krila. Uz ovu kolekciju dolaze i odgovarajuće ručice, radna ploča i diht lajsna, sokla, bočne sokle i bočni paneli u laku.
Dobitnici dnevnih nagrada su: Marija Stanišić iz Pančeva, Dragan Glušica iz Zemun Polja, Nevena Šćepović iz Kraljeva i Aleksandar Stefanović iz Šapca. Dnevna nagrada je Formaggio, set noževa za sir u poklon kutiji.
Mi ćemo se uskoro upoznati sa dobitnicom i očekujte reportažu sa montaže kuhinje Riva u domu porodice Gajić, a do tada poslušajte koje je to pesme Biljana prepoznala i svojim dobrim muzičkim znanjem osvojila vrednu nagradu. 



HTML5 Audio Player

Pratite nas i dalje, uskoro vas očekuje i Novogodišnja nagradna aktivacija, kroz koju ćemo još jednoj porodici kao novogodišnji poklon darovati, osmu po redu, kuhinju.