USPEŠAN NASTUP NA SAJMU U KELNU

USPEŠAN NASTUP NA SAJMU U KELNU

Sajam IMM u Kelnu je završen, ali za nas tek sada počinje pravi posao. Tokom sedam dana sajma, imali smo priliku da se upoznamo sa novim idejama i trendovima koji će znatno doprineti poboljšanju našeg poslovanja u budućnosti i dati nam smernice u narednom periodu. Predstavili smo nove kolekcije predsoblja, dnevnih i spavaćih soba, u visokom sjaju, obrađenih najnovijom tehnologijom UV lakiranja, kao i sistem modularnih elemenata. Nameštaj je privukao pažnju najznačajnijih distributera iz Nemačke i ostalih evropskih zemalja, ali i Sjedinjenih Američkih Država, afričkih i zemalja Bliskog istoka. Cilj je i bio širenje mreže poslovnih partnera i izlazak na tržišta sa kojima do sada nismo ostvarivali saradnju, tako da se može reći da je ovo izlaganje imalo apsolutan uspeh i opravdalo sva naša očekivanja.
Nove kolekcije prikazane na sajmu u Kelnu vrlo brzo možete očekivati u prodaji - 14. februara predsoblje SOLO, a od 18. februara dnevnu sobu VIDA.
Tokom proleća obradovaćemo vas novim praktičnim i modernim dizajnima u neobičnim bojama, koje ćete moći da pronađete u kolekcijama dnevnih i spavaćih soba, predsoblja i kuhinja.