ZA KLASU IZNAD SVIH.

ZA KLASU IZNAD SVIH.

Maestralna i veličanstvena kolekcija, spremna da pronađe mesto u vašem domu. Moderna i prefinjena kuhinja Infinity zadovoljiće ukus najprobirljivijih kupaca. Dajte mašti na volju, beskrajno kombinujući elemente i stvorite idealno funkcionalnu kuhinju po svojoj meri.

Ovaj Jelin novitet perfektno je odrađen u dizajnerskom i tehnološkom smislu.
Model Infinity dostupan je u modernoj i atraktivnoj antracit sivoj i uvek aktuelnoj kristalno beloj boji. Najnovija UV lak tehnologija sa visokim sjajem od 99,7%, pruža veliku otpornost na fizička oštećenja što je kod kuhinja posebno važano.
Eloksirane aluminijumske lajsne u šampanj boji ujedno imaju funkciju ručica, koje olakšavaju upotrebu kuhinjskih frontova. Fioke i krila su sa soft-close mehanizmima, pa tiho zatvaranje dodatno stvara harmoničan i lagodan osećaj pri upotrebi. Sokla i elegantna staklena krila sa ramovima od aluminijuma su takodje u šampanj boji, a zatamnjena stakla sa diskretnim osveljenjem oplemenjuju kompletan dizajn ove kuhinje.


Pravi izazov je mogućnost kombinovanja velikog broja elemenata koji će naći idealnu primenu u svakom delu vaše kuhinje. Uz 10 različitih dekora radnih ploča, Infinity ćete lako uklopiti u već postojeći ambijent ili novi stambeni prostor.
Ako uključimo i široku ponudu veoma praktične dodatne opreme, idealni sastav kuhinje Infinity može da ukrade svu pažnju i ponese titulu glavnog protagoniste u vašoj stambenoj oazi, gde će boravak i priprema hrane sigurno biti pravi užitak.


Infinity, nova Jelina kuhinja modernog i minimalističkog dizajna, svojim kvalitetom i praktičnom upotrebom, izdvaja se od ostalih na tržištu.


Otvorite vrata, neka Infinity ušeta u vaš dom.