delatnost-image.jpg

Delatnost

Jela Jagodina d.o.o. je proizvođač pločastog nameštaja koji zadovoljava raznovrsne funkcije kuhinja, predsoblja, spavaćih, dnevnih i dečijih soba. Sa 280 zaposlenih, svrstava se u grupu srednjih preduzeća.

Proizvodni program je podeljen u posebne programske celine:

  • KIKI, proizvodni program soba za decu i mlade
  • KALLA, program spavaćih soba
  • RADDA, program dnevnih soba
  • JELA, program kuhinja
  • MILLA, program usmeren na proizvodnju elemenata za predsoblja

Kompletan proizvodni program nameštaja izrađuje se u Srbiji.

 

Kvalitet

Kompanija Jela Jagodina primenom digitalne i CNC kategorije garantuje ispunjavanje zahteva tržišta dok se proizvodnja oslanja na poslednju generaciju mašina nemačkog kvaliteta HOMAG Group.

Rezultat toga su sertifikati o kvalitetu koji važe na domaćem i internacionalnom tržištu, a proizvodni programi su nagrađeni EN setifikatom o kvalitetu izdatim od strane Šumarskog fakulteta u Beogradu, švajcarske sertifikacione kuće SGS-Beograd, Euroinspekt drvo-kontrola iz Hrvatske i TÜV standardom iz Nemačke. Pored ovih sertifikata o kvalitetu, proizvodi Jela Jagodina poseduju i GOST-R standard, a kompanija je i nosilac sertifikata “Excellent Small and Medium Enterprise – Excellent SME Serbia”, koji izdaje Privredna komora Srbije.

Proizvodni pogon je 2012. godine obogaćen novom tehnologijom za proizvodnju i laminaciju frontova od medijapana, nemačkog proizvođača Wemhöner, a 2017. Jela Jagodina je postavila novu liniju za lakiranje proizvođača CEFLA kada je izgrađeno novih 10000m2.

Tržište

Proizvodi kompanije Jela Jagodina se nalaze na tržištima 14 zemalja, uključujući države Istočne i Zapadne Evrope a izvoz čini 60% ukupne prodaje. U Srbiji se Jela nameštaj prodaje gotovo u svakom gradu, kao i u svim državama bivše SFR Jugoslavije, Rusije, Nemačke, Kazahstana, Austrije, Češke, Grčke, Švajcarske i drugih evropskih zemalja.

Ulaganja i strateški ciljevi

Strateški cilj kompanije Jela je širenje postojeće prodajne mreže u EU i osvajanje drugih svetskih tržišta. Tim povodom projektovan je plan tehnološkog i prostornog razvoja a sledeći korak je novo proširenje proizvodnog pogona za još 20000m2. Ovo će omogućiti uvođenje novih tehnologija u proizvodnji i proširenje magacinskih kapaciteta a samim tim i bržu proizvodnju i isporuku.

 
sajmovi-i-izlozbe.jpg

Sajmovi i izložbe

Zaposleni u Jeli se mnogo kreću, obilaze sajmove, i kompanija već duži niz godina učestvuje na domaćim i internacionalnim sajmovima nameštaja predstavljajući svoje proizvode u Beogradu, Kelnu, Barntrupu, Moskvi, Skoplju, Nitri i Solunu. Od 2012. godine JELA JAGODINA i sama organizuje kućni sajam nameštaja u svom izložbenom prostoru na 1500 kvadrata, koji se nalazi nedaleko od sedišta kompanije u Jagodini.

 
promo-video-image.png
Pogledajte Jela promo video
 
Jela sertifikati