CVET USPEHA ZA ŽENU ZMAJA

CVET USPEHA ZA ŽENU ZMAJA

Da iza svakog uspešnog muškarca stoji žena, videli smo kroz istoriju, književna dela, pesme, ali i iz stvarnih primera iz svakodnevnog okruženja.

Savremeno društvo je donelo mnogo dobrih stvari ali i jedno veliko breme za ženski rod. Od današnje žene se mnogo očekuje. Pre svega žena mora da ima stabilnu ličnost, da je dobra i poslušna ćerka, nežna i požrtvovana majka. Od nje se, takođe, očekuje da rame uz rame sa svojim partnerom ponese teret životnih situacija, da bude dobra domaćica... Potom, sledi njen lični uspeh. Za takvu ženu se kaže da je žena zmaj, kadar da stoji uspravno i odoli svim životnim situacijama.

Sa ponosom možemo da se pohvalimo da se glas o kvalitetu jedne žena iz našeg tima čuo daleko i stigao do Udruženja poslovnih žena Srbije. Žena koja je zasluženo ponela titulu i osvojila nagradu "Cvet uspeha za ženu zmaja", koju već 17 godina dodeljuje ovo udruženje je Snežana Radovanović.

Ona je suvlasnica kompanije Jela i finansijki direktor preko 30 godina, majka dvoje uspešnih porodičnih ljudi i desna ruka svom suprugu Miroljubu.

Dana 30.10.2023. njoj je uručena prva nagrada, kao najuspešnijoj od mnoštva uspešnih preduzetnica, u Srbiji. Nagrada je došla zasluženo, jer ona stoji ispred jedne od najuspešnijih kompanija za proizvodnju nameštaja, i konstantno i predano radi sa svojim velikim kolektivom. Nama je velika čast što ovakvu ženu imamo na vrhu svog tima.