SKY45 - ESTETIKA DOMU UDAHNJUJE ŽIVOT...

SKY45 - ESTETIKA DOMU UDAHNJUJE ŽIVOT...

Ovog novembra kompanija Jela u domove svojih kupaca unosi tople tonove.
Nova kolekcija Sky 45 predstavlja srce savremenih životnih potreba, gde su domaći prostori raznovrsni i isprepletani. Zato Sky 45 ima multifunkcionalne elemente – od trpezarijske komode i vitrine, do rešenja za dnevne sobe i kompozicije za prijatan noćni ambijent.

Dizajnerski iskorak u svom opusu, Jela je napravila pre svega oblikovanjem i načinom spajanja bočnih strana i frontova svih elemenata pod uglom od 45 stepeni. Dekorativna vitrina sa parsol staklom braon boje i ostali elementi sa staklenim površinama daju ovoj kolekciji poseban dizajnerski pečat. Masivne police unutar elemenata su sa skrivenom LED rasvetom koja stvara fascinantnu igru svetlosti i senke i svakoj prostoriji daje bezbrižnu i opuštajuću atmosferu. Novina je praktičan i moderan način fiksiranja TV stolova za zid, zbog leđa debljine 18mm. Ukoliko to ipak ne želite, možete formirati TV kompoziciju sa tankim, elegantnim nožicama od punog metala, što je u dizajnu enterijera jedan od dominantnih trendova. Kolekcija nema ručice. Većina krila se može otvoriti bez njih zahvaljujući obliku frontova, a tamo gde je to neophodno postoje mehanizmi za lako otvaranje i zatvaranje – push to open.

Napomenimo i ono što je standard u Jelinom nameštaju , a predstavlja visok nivo kvaliteta. Pored kvalitetnog okova i opreme, sve površine u kašmir boji su od medijapana obostrano lakiranog UV mat lakom koji pruža 4x veću otpronost na fizička oštećenja. Vodimo računa o estetici kako spolja tako i iznutra, pa je unutrašnjost elemenata u drvodekoru Tobacco hrast, a unutrašnjost fioka u dezenu tekstila.

Velikim izborom elemenata različitih dimenzija, ovom modularnom kolekcijom možete praviti različite konfiguracije koje će odgovarati vašim životnim potrebama.

Sky 45 poštuje duh umetnosti življenja. Ova kolekcija povezuje funkcionalnost i estetiku, daje jedinstven karakter i obogaćuje domaći ambijent, šireći svoj uticaj na okolne prostorije i unoseći stil i eleganciju u celi dom.