DELILI SMO LJUBAV I POZITIVNU ENERGIJU NA VRNJAČKOM KARNEVALU

DELILI SMO LJUBAV I POZITIVNU ENERGIJU NA VRNJAČKOM KARNEVALU

Jubilarni 20. Međunarodni karneval u Vrnjačkoj Banji je zvanično završen u nedelju. Četvrtu godinu zaredom Jela je bila sponzor karnevala i Velikog dečijeg maskenbala. Izuzetna nam je čast da smo i ovog puta bili deo jedne velike festivalske zajednice, koja je privukla više od 30 internacionalnih karnevalskih povorki iz celog sveta sa najrazličitijim fantastičnim kostimima i odlično osmišljenim koreografijama. Ipak, zvezda večeri bio je holivudski glumac John Savage, koji je bio počasni gost, što nam pokazuje na kakvom nivou je bila organizacija ovog jubilarnog karnevala.

Jela je ove godine, za sve svoje posetioce, imala bogat program za druženje. Pored "Dečijeg kutka za animaciju" koji smo upotpunili raznolikim aktivnostima za decu i druženjem sa maskotama, organizovali smo i "Jelin sportski kutak" u kome su mališani uživali u sportskim aktivnostima sa svojim roditeljima. Najkreativnije učesnike i sve one sa zdravim takmičarskim duhom, nagradili smo prigodnim nagradama, pa je veliki broj mališana i njihovih roditelja sa našeg promotivnog štanda otišao sa osmehom na licu i sa puno pozitivne energije. Kada posetioci sa našeg štanda odlaze nasmejani i sa rečima hvale, nama je podstrek da svaki sledeći put budemo još bolji i inovativniji, kao što smo i u našem primarnom pozivu, a to je proizvodnja nameštaja.

Mi smo poneli divne utiske sa našeg zajedničkog druženja, a kakva je atmosfera bila glavnog karnevalskog dana, pogledajte na fotografijama.

Vidimo se sledeće godine na zajedničkom druženju!