FANTASTIČNA jela na xx JUBILARNOM

FANTASTIČNA jela na xx JUBILARNOM "MEĐUNARODNOM VRNJAČKOM KARNEVALU"

U toku je 20. jubilarni "Međunarodni Vrnjački karneval" u Vrnjačkoj Banji, jedna od najvećih turističkih manifestacija u Srbiji. Karneval je počeo 7. jula i trajaće do nedelje 14. jula, i za to vreme će se održati bogat kulturni i zabavni program.

Velika nam je čast da ponovo budemo sponzori na ovoj najvećoj turističkoj manifestaciji u Srbiji i sponzor na Velikom dečijem maskenbalu gde smo tri najkreativnije maske nagradili vrednim nagradama.

Kao što i sami znate Jela je svoju prvu kolekciju KIKI, pre nešto više od 30 godina, osmislila za decu pa nam je veliko zadovoljstvo što je jedna od nagrada na Velikom dečijem maskenbalu bila baš iz te kolekcije. Zadatak koji smo imali ni malo nije bio lak, a evo i nagrada koje smo dodelili najboljim maskama:

1. mesto - Dečija sobu Joy
2. mesto - Jelin kutak iz kolekcije Kiki
3. mesto - Kompjuter sto All Room Concept

Prvog dana našeg druženja, deca su zajedno sa roditeljima imala priliku da se našem štandu fantastično zabave u Jelinom kutku za animaciju, da učestvuju u kvizićima i osvoje nagrade i druže se sa veselim maskotama.

Drugog dana, kod Muzičkog paviljona organizovali smo Jelin sportski kutak. Ova novina koju smo uveli, probudila je veliko interesovanje kod dece, omladine i roditelja. Svi prisutni su mogli da se oprobaju u različitim sportskim aktivnostima koje smo pripremili. Bilo je tu veštih košarkaša, fudbalera, odbojkaša, streličara, a najistrajniji od njih nagrađeni nagradama za svoje veštine.

U iščekivanju centralnog događaja karnevala- Velike međunarodne karnevalske povorke, koja je planirana 13. jula, potražite Jelin štand na glavnom šetalištu. Svi koji dođu mogu da dobiju tačne informacije o našoj ponudi, aktuelnim popustima, ali i simpatične poklončiće za decu i nezaboravnu zabavu sa stručnim animatorima za najmlađe.

Sledećim fotografijama ćemo se potruditi da prenesemo kakva je atmosfera.