DNEVNA SOBA TARA I MAGLA BEND U DOMU SAVIĆA

DNEVNA SOBA TARA I MAGLA BEND U DOMU SAVIĆA

U saradnji sa Radijom S i Magla bendom, završena je još jedna nagradna aktivacija u kojoj smo porodici Savić iz Beograda dodelili dnevnu sobu Tara.

Milan Savić pokazao se kao vrhunski poznavalac muzike, pa je u roku od 60 sekundi uspeo da prepozna i nastavi da peva najviše pesama od svih takmičara, što mu je omogućilo da osvoju ovu luksuznu kolekciju. Kolekcija Tara proizvedena je od 3D medijapana i dostupna je se kako u grafit sivoj, tako i beloj boji, a u kombinaciji sa drvo dekorom Pacifik orah, pruža pravi izgled otmenog nameštaja. Savići su za svoj dom izabrali dnevnu sobu u beloj boji i u njihovom prostoru zaista izgleda efektno i uklapa se u celokupan enterijer.

S obzirom da je su Milan i Ivana mladi par sa dvoje male dece, koji je u procesu izgradnje kuće, ova nagrada veoma im znači, a kako Ivana kaže, ovakav vid aktivacije veliki im je vetar u leđa za dalje uređenje.

Članovi porodice i prijatelji dočekali su nas veoma srdačno, a momci iz Magla benda su zapevali u dvorištu kuće i stvorili sjajnu atmosferu tako da je svaki gost igrao i uživao.

Na fotografijama možete videti kako je proteklo montiranje dnevne sobe, ali i kako je izgledala žurka za koju je bio zadužen Vlada i ekipa iz benda.

Vođeni našim sloganom Zavoli gde živiš, nastavićemo da radimo i stvaramo nameštaj koji će vaše domove učiniti lepšim i prijatnijim, a ujedno ćemo nastaviti i sa nagradnim aktivacijama kojima ćemo donositi radost u domove širom Srbije.

Pratite naše stranice na društvenim mrežama i slušajte Radio S jer možda ste baš vi naš sledeći srećni dobitnik.