NEZABORAVNO DRUŽENJE NA VRNJAČKOM KARNEVALU

NEZABORAVNO DRUŽENJE NA VRNJAČKOM KARNEVALU

Uspešno se završio još jedan Međunarodni karneval u Vrnjačkoj Banji, koji je okupio veliki broj ljudi i nezaboravnom atmosferom osvojio mnoga srca posetilaca, koji će se zasigurno uvek rado vratiti ovom divnom mestu. Naša kompanija podržala je ovogišnji Karneval, a mnogi zainteresovani posetioci došli su naš štand, kako zbog informacija koje su im bile potrebne pri kupovini i odabiru našeg nameštaja, tako i zbog kreativnih poklona namenjenih za najmlađe, ali i starije. Četvrtog dana Karnevala, na Velikom dečijem maskenbalu naša kompanija kao jedan od članova žirija imala je težak zadatak da odabere najbolju dečiju karnevalsku masku. Zadatak nije bio jednostavan, ali ipak je pobedila kreativnost dece i roditelja, pa je glavna nagrada dečija soba Kiki otišla u ruke Vasilija Lakićevića iz Vrnjačke Banje. Drugo mesto i Kiki radni kutak osvojili su Vojin i Andrej Bogićević, dok je treća nagrada pripala Anđeli Đinđić.

U danima karnevala Vrnjačka Banja bila je ispunjena nasmejanim licima, neobičnim kostimima učesnika i nastupima poznatih izvođača, koji su dodatno doprineli karnevalskoj zabavi. U glavnoj povorci 17.jula, posetioci karnevala okupili su se na šetalištu i željno isčekivali učesnike da prođu, uprkos kiši koja je povremeno padala, tako da su i zelenim balonima preuzetih sa našeg štanda, ulepšali čitavu promenadu i pozdravljali sve koji su bli u defileu. Na našem štandu takođe je bila organizovana mini zabava za decu, gde su stručne animatorke crtale raznolike šare i likove na licima radoznale dece, po sopstvenoj želji.

Našoj kompaniji veoma je drago, jer smo bili deo ovog internacionalnog događaja, ali ga i posebno obeležili svojim nastupom.

Radujemo se druženju na sledećoj manifestaciji, u nadi da će i sledeće druženje proći nezaboravno.