DO JUČE  DEO MAŠTE, A DANAS DEO NJIHOVOG DOMA

DO JUČE DEO MAŠTE, A DANAS DEO NJIHOVOG DOMA

U toku meseca februara u saradnji sa Radiom HIT FM realizovali smo aktivaciju “Naj par Srbije” u okviru koje smo dodelili kuhinju RIVA.

Učesnici su imali zadatak da pošalju SMS poruku sa opisom zašto oni treba da ponesu titulu Naj para. Pored mnogih koji su učestvovali, ovu vrednu nagradu osvoji su Aleksandra Trajković i Zdravko Marković iz Beograda.

U toku vožnje, u svom slobodnom vikendu, van posla, slušajući HIT FM radio, čuli su za aktivaciju. Neodlučna, ali ipak u nadi da će možda ovog puta osvojiti u nagradu, Aleksandra je poslala veoma kreativnu i dirljivu poruku.

Iako Zdravko nije verovao da će nagrada pripasti njima, jer kako kažu nisu navikli da im bilo ko šta pokloni, već su od početka veze radili po dva posla da bi mogli da se skuće u zajedničkom domu, nisu krili radost kad su ih pozvali sa radija da im saopšte da su ipak oni „Naj par“ i da kuhinja stiže na njihovu adresu.

U svom domu Aleksandra i Zdravko su sa osmehom dočekali naše montere, koji su vrlo brzo i vešto, kao i uvek odradili svoj deo posla. S obzirom da do sada nisu imali kuhinju, već samo jedan kuhinjski element, sada su presrećni, jer imaju kako oni kažu, ono elementarno za zajednički život, a Aleksandra jedva čeka da sprema sarmice svom vereniku koje mu je davno obećala ali nije imala gde, jer je kuhinja dugo bila samo deo mašte.

Kuhinja RIVA u bež boji, sa visokim sjajem se potpuno uklopila u njihov prostor, a Aleksandra je odmah nakon montaže krenula da organizje svoj prostor i već je osmislila gde će se nalaziti escajg, posuđe, ali i začini i dekoracija tako da smo sigurni da će se u ovoj modernoj kuhinji spremati divna jela sa puno ljubavi.

Na fotografijama možete videti kako je proteklo montiranje kuhinje RIVA u domu ovog divnog para, a mi nastavljamo sa nagradnim aktivacijama, u nameri da usrećimo još porodica jer želimo da sa vama i dalje zajedno stvaramo lepši dom.