NAJKOLEGE – NAJBOLJI MEĐU NAJBOLJIMA

NAJKOLEGE – NAJBOLJI MEĐU NAJBOLJIMA

Naša kompanija Jela Jagodina ove godine proslavlja svoj veliki jubilej - trideset godina postojanja. U ovim izazovnim vremenima, svesni smo činjenice da su ljudi naša najveća snaga i da su dobri međuljudski odnosi najvažniji rezurs na putu ka uspehu. Zato smo želeli da istaknemo one pojedince koji su nama veoma bitni na tom putu.

Kada radite u kompaniji koja ima više od 350 zaposlenih, kada svaki dan provodite sate na poslu i kada vam je kompanija druga kuća, a kolege druga porodica, onda ne možete tako jednostavno da izdvojite samo jednog kolegu koji će poneti ovu titulu.

Ipak, u našoj kompaniji kolege Miloš i Miodrag su prepoznati kao najbolji među najboljima.

Miodrag Radisavljević – Jedan je od najpoštovanijih i najvrednijih radnika u procesu proizvodnje, zaposlen u sektoru sečenja panela. Ono što su kolege prepoznale u njemu i zbog čega su ga nominovale za najkolegu je njegova nesebičnost u deljenju svog znanja, iskustva i spremnost da svakog novog kolegu nauči onome što je on učio godinama, zbog čega su mnogi koji sarađuju sa njim stasali u dobre radnike. Miodrag svom poslu pristupa sa velikom odgovornošću i posvećenošću, a pozitivnom energijom utiče na sve ostale da na radnom mestu daju i više nego što se od nih traži, zbog čega se u njegovoj blizini oseća prijatna atmosfera.

Miloš Simić – Kako da opišemo kolegu Miloša, a da ne izostavimo neku njegovu sjajnu osobinu. Za njega možemo reći da je idealan primer divnog prijatelja i saradnika. Empatija, vedar duh i posvećenost poslu su ono što su kolege prepoznale u njemu i iz tih razloga ga nominovale za titulu najboljeg. U kompaniji je više od 10 godina i na Miloša se svi mogu osloniti u svakom trenutuku i zatražiti savet. Uvek spreman da pomogne, da podrži, da iskrenim savetom pruži podršku ostalima, posebno mladim kolegama koji prvi put dolaze u sektor pakovanja robe u kom on radi. Tačnost, preciznost i energiju sa kojima obavlja svoj posao preneo je na sve u svom sektoru, zbog čega ostale kolege prosto uživaju kada se nađu sa njim u smeni.