DRUŽENJE UZ JELU I JAZZ NA 27. NIŠVILU

DRUŽENJE UZ JELU I JAZZ NA 27. NIŠVILU

Ljubitelji jazz muzike u četvrtak su stigli na Nišku tvrđavu raspoloženi i nestrpljivi da se otvori 27. Nišvil Jazz festival koji je postao simbol grada Niša. Iz svakog kutka tvrđave mogla se čuti neka prepoznatljiva jazz melodija, a posebnu pažnju posetilaca, posebno onih mlađih privukla je Jazz for Kids scena.
Pored Jazz for Kids scene nalazi se najkretivniji i najšareniji kutak festivala jer tu je i ove godine naša kompanija koja je godinama unazad partner ovog najpoznatijeg Jazz festivala u ovom delu Evrope i koja je za druženje sa mališanima pripremila bogat sadržaj, ali i one starije takođe čekaju zaniljivi pokloni. Takođe, naši saradnici iz prodajnih salona će biti tu da im pruže sve informacije u vezi sa ponudom našeg nameštaja.

Jelini animatori su za decu pripremili različite radionice, ali i interesantne poklone. Ono što je za decu najzanimljivije svakako je face i body painting, pa su mališani već prvog dana želeli da se na kratko pretvore u svoje omiljene crtane junake. Na ovoj sceni za decu, nastupaju najmlađi talentovani muzičari koji su na počecima svoje karijere. Važno je da napomenemo da za ovaj program nije potrebna ulaznica.

U okviru partnerstva sa Nišville festivalom, najvernije pratioce naših profila na Instagramu i Facebooku smo nagradili kompletima ulaznica. Na Nišvillu uživaće i dobitnici: Jovana Janković, Aleksandra Stojiljković, Jovana Jovanović, Tanja Zlatanović, Tatjana Dimitrijević i Marica Pajović.
Na glavnim binama čekaju vas brojni izvođači i najzvučnija imena ovog muzičkog pravca poput Gipsy Kingsa, The Belgrade Dixieland orchestra, Stanley Jordana, Leb i Sola, Gorana Bregovića i mnogih drugih.

Vidimo se na tvrđavi i posetite Jazz for Kids scenu!