JELA POKLANJA 30 RADNIH STOLOVA ZA

JELA POKLANJA 30 RADNIH STOLOVA ZA "30 SREĆNIH ŠKOLARACA“

Naša kompanija sa ponosom ove godine proslavlja 30 godina postojanja. Ova simbolična godina samo je jedan od brojnih razloga za obeležavanje uspešnog poslovanja naše kompanije. Vođeni sloganom „Zavoli gde živiš“ trudimo se da obradujemo kako starije, tako i najmlađe, a ujedno i da vaše domove ispunimo sa kvalitetnim nameštajem sa željom da nakon 30 godina i dalje nastavimo uspešnim poslovanjem.

Tim povodom, odlučili smo da u saradnji sa Radijom S organizujemo nagradnu aktivaciju i obradujemo školarce širom naše zemlje, pod nazivom „30 SREĆNIH ŠKOLARACA“, a u okviru koje poklanjamo 30 radnih stolova!

Pozivamo sve mame, tate, bake, deke, strine, ujake, teče i druge da osvoje radni sto (RS 90 iz kolekcije KIKI) za svog školarca. Prijave su na telefon 011 40 40 456, kad za to voditelj da znak, a vi dobijate najviše 45 sekundi da ispričate neku lepu ili zanimljivu priču koja je vezana za dete koje polazi ili već ide u školu i zašto baš njihov školarac treba da osvoji ovaj radni sto.

Potrebno je da aktivno slušate Radio S, pozovete, ispričate priču i da čekate da čujete da li je baš vaša priča ostavila najjači utisak i tako osvojila ovu nagradu za vašeg đaka.

Budite kreativni, iskreni, jer ćete možda baš vi svog školarca obradovati i darovati mu vredan poklon, koji će mu sigurno u budućnosti biti podstrek da ostvari svoje ciljeve i veliki uspeh.

Aktivacija “Trideset srećnih školaraca” traje do 03.09.

Srećno!

Pravilnik nagradne aktivacije pogledajte OVDE.

*Nagradna aktivacija se sprovodi samo na teritoriji Republike Srbije.