EKSPLOZIJA ČULA NA VRNJAČKOM KARNEVALU !

EKSPLOZIJA ČULA NA VRNJAČKOM KARNEVALU !

Međunarodni karneval u Vrnjačkoj Banji je zvanično završen u nedelju. U Jagodinu smo se vratili prepuni utisaka sa ove internacionalne manifestacije. Neverovatan broj domaćih i stranih posetioca, bogat kulturno umetnički program, odlična hrana, čist vazduh i fenomenalna priroda koja okružuje Vrnjačku Banju. Banja se i ove godine pretvorila u eksploziju čula, boja, zvukova, mirisa…
Zasijala je u svetlu vatrometa i raznobojnih kostima učesnika iz preko 20 zemalja sveta, koji su prošetali promenadom.

Jela je i ove godine uspešno obavila svoj zadatak. Nemerljivo veliki broj ljudi posetio nas je za vreme karnevala. Svi oni su kod nas pronašli ono što im je trebalo. Neko je došao po informaciju, neko na zabavu. Bitno je da su svi sa našeg promotivnog prostora, koji nije bio mali, otišli zadovoljni.

Drago nam je da smo videli toliko dece, mladih ljudi, porodica, ali i više generacija jedne porodice zajedno. Drago nam je, jer mi cenimo porodične vrednosti, i to što smo svojim učešćem i ovog puta bili deo jedne velike festivalske zajednice.

Nadamo se da će svi gosti, koji su nas posetili, poneti divne utiske i lepe uspomene iz Vrnjačke Banje, i sa našeg kutka. Za sve vreme trajanja karnevala bezbroj zelenih, žutih i belih balona je obojilo promenadu. Za uspomenu na ovu divnu festivalsku nedelju, mnogi su poneli naše suvenir lepeze, jer leto još uvek traje...

Kada ne možemo u Rio, ZAVOLI GDE ŽIVIŠ, pa od Vrnjačke Banje napravi Rio. Da sledeći karneval bude još veći spektakl. Vidimo se sledeće godine!