XVIII

XVIII "Međunarodni Vrnjački karneval" Jelin štand

U toku je jedna od najvećih turističkih manifestacija u Srbiji XVIII "Međunarodni Vrnjački karneval" u Vrnjačkoj Banji, koji se nalazi na značajnom mestu svetskih karnevalskih dešavanja. Karneval je počeo 10. jula i trajaće do nedelje 17. jula, i za to vreme će se održati bogat kulturni i zabavni program.

Velika nam je čast da ponovo budemo sponzori na ovoj najvećoj turističkoj manifestaciji u Srbiji.
Na početku našeg razvojnog puta ka uspehu, našu proizvodnju smo fokusirali na dečije sobe i stvorila poznat brend KIKI. U to ime, naša kompanija se rado odazvala veselom, ali jako ozbiljnom zadatku, kao i prethodne godine, i dodelila vredne nagrade za prva tri mesta na Velikom dečijem maskenbalu:

1. mesto - Dečija sobu Kiki
2. mesto - Dečiji kutak Kiki
3. mesto - Kiki kompjuter sto

Na maskenbalu je bilo prijavljeno preko 70 maski, kako pojedinačnih, tako i takmičarskih grupa. Pred stručnim žirijem je bio ozbiljan zadatak, a nagradu su zasluženo ponele najkreativnije maske.

Do kraja karnevala, potražite nas na našem štandu na glavnom šetalištu. Svi koji dođu mogu da dobiju tačne informacije o našoj ponudi, aktuelnim popustima, ali i simpatične poklončiće za decu i nezaboravnu zabavu sa stručnim animatorima za najmlađe.

U subotu, očekujemo centralni događaj karnevala- Veliku međunarodnu karnevalsku povorku, sa učesnicima iz celog sveta, Brazila, Kube, Meksika…

Dođite, posetite Vrnjački karneval i Jelin štand i osetite duh ovog nezaboravnog karnevala.