EVIA – NOVO U ASORTIMANU KUHINJA

EVIA – NOVO U ASORTIMANU KUHINJA

U bogatom asortimanu kuhinja koje postoje u ponudi naše kompanije, svoje mesto je pronašao i najnoviji model – EVIA. Svedenu formu kuhinje EVIA upotpunjuju stilski oblikovani frontovi proizvedeni od kvalitetnog medijapana u perla sivoj boji, koji dodatno mogu da budu ukrašeni ručicama po izboru kupca. Nežna boja i mat površina u kombinaciji sa satiniranim mat staklima na visećim elementima odaje utisak elegancije a u isto vreme i modernog nameštaja.

Ova kuhinja se zbog svog dizajna lako uklapa kako u moderne tako i u retro enterijere a ima i veliki broj elemenata koji mogu da se kombinuju tako da dobijete baš onakvu kuhinju kakva odgovara merama vašeg prostora. Uz kombinaciju elemenata prilagodite sebi kuhinju izborom jednog od deset dezena radnih ploča koje su u ponudi.

Ono što je standard u proizvodnji nameštaja u našoj kompaniji jesu softclose mehanizmi, koji su ugradjeni u fioke i frontove ove kuhinje što doprinosi tihom zatvaranju elemenata.

Kompletno lakirana UV lakom ova kuhinja ima idealno glatku soft mat površinu i četvorostruku otpornost na fizička oštećenja.