JELA na jubilarnom 40.sajmu nameštaja M.O.W. 2024 u Bad Salzuflenu

JELA na jubilarnom 40.sajmu nameštaja M.O.W. 2024 u Bad Salzuflenu

U četvrtak 26. septembra, završen je jubilarni 40. sajam nameštaja M.O.W. 2024 u Bad Salzuflenu u Nemačkoj koji je centralno mesto susreta proizvođača i trgovinskih lanaca i ima ključnu ulogu u oblikovanju budućnosti industrije nameštaja.

Messezentrum je ovog septembra bio mesto predstavljanja najnovijih dizajnerskih koncepata i tehnoloških rešenja u industriji nameštaja, te je omogućio posetiocima da ostanu u toku s globalnim trendovima u proizvodnji nameštaja.

Na 85.000 kvadratnih metara izložbenog prostora u Messezentrum Bad Salzuflen izlagalo je preko 500 renomiranih izlagača iz više od 40 zemalja, među kojima se našla i naša kompanija.

Ovaj sajam pružio je Jeli priliku da pokaže svoj fokus na inovativne materijale i tehnologije, vrhunski dizajn ali i na kvalitet i održivost.
Na Jelinom štandu mogli su se videti komadi nameštaja višeg nivoa kvaliteta. Inovativni pristup u dizajnu i raznovrsnost novih materijala, kao što su furnir, staklo, mermer i koža učinili da naši proizvodi postaju premijum segment na tržištu nameštaja.

Učešće na ovom prestižnom sajmu potvrdilo je poziciju Jele kao vodeće kompanije u industriji nameštaja, spremne da odgovori na izazove i zahteve tržišta.