JELIN 10. KUĆNI SAJAM

JELIN 10. KUĆNI SAJAM

Jela je uspešno održala svoj 10. Kućni sajam od 30. septembra do 5. oktobra 2024. godine u svom izložbenom salonu, namenjen saradnicima i klijentima. Tokom ovog ekskluzivnog događaja, posetioci su imali priliku da prvi otkriju najnovije kolekcije nameštaja, koje predstavljaju vrhunac inovacije i dizajna.

Ovaj jubilarni sajam, pored novih kolekcija, predstavljao je prekretnicu kada je u pitanju Jelin nameštaj. Veliki trud i rad su uloženi u celokupan projekat a slogan koji je pratio ovaj sajam bio je
''Viši nivo inovacije i kvaliteta''.

Jela je predstavila nove ekskluzivne kolekcije koje su ostavile snažan utisak na posetioce. Inovativni materijali, savremene završne obrade, izuzetna funkcionalnost i jedinstven dizajn samo su neki od elemenata koji su učinili ovaj sajam nezaboravnim.

Pored kolekcija, atmosferi su doprineli talentovani kuvari koji su obogatili i začinili trenutke svojim tajnim receptima.
Kompanija Jela neguje i razvija porodičnu tradiciju, istovremeno vrednujući svoje zaposlene, tako i najmlađe koji su doprineli ovom sajmu. Deca iz škole ''Slavka Đurđević'' iz Jagodine, služili su raznovrsnu hranu i bili su pomoć i podrška glavnom kuvaru sajma Nikoli Jovanoviću.

Završetak sajma protekao je dodelama zahvalnica, fotografisanjem kao i sjajnom atmosferom.

Do sledećeg sajma, sa divnim utiscima i uspomenama, pozdrav šalje Jelin tim.