JELA TRADICIONALNO NA NIŠVILLU

JELA TRADICIONALNO NA NIŠVILLU

Ponovo se družimo i ove godine – Nišville je naš najposećeniji džez festival jugoistočne Evrope koji godinama neguje muzički ukus pojedinca, baš kao što Jela zagovara jedinstveni stil i kvalitet u izradi nameštaja.
U okviru partnerstva sa Nišville festivalom, najvernije fanove na našem fejsbuk i instagram profilu nagradili smo kompletima ulaznica. Na Nišvillu zajedno sa nama uživaće: Tijana Nešić, Neven Jovanović, Milica Dimitrijević, Mlađan ristić, Jovana Stojanović i Milka Milićević.
Mislili smo i na najmlađe i pripremili razna iznenađenje sa kostimiranim animatorima u okviru zabavnih radionica u Jelinom kreativnom kutku, koji će i ove godine biti smešten kod scene Jazz for Kids. Tokom Nišville festivala, svake večeri od petka do nedelje, sa početkom u 18:30 sati, najmlađe na tom mestu očekuju kostimirani animatori i zabavne radionice.
Na ovom punktu biće dostupan sigurno, jedan od omiljenih sadržaja za decu na rođendanima, manifestacijama, festivalima – crtanje po licu i dečije tetovaže. U okviru tematskih radionica najmlađi će moći da naprave narukvicu prijateljstva u obliku jelke, kao i svoj krevet za lutku.
Za sve mališane, koji nam se pridruže u radionicama spremili smo balone i bombone!
Očekujemo Vas u Jelinom kutku na Nišvillu!