KUHINJA ZA NADU – NAJBOLJEG POZNAVAOCA KULINARSTVA

KUHINJA ZA NADU – NAJBOLJEG POZNAVAOCA KULINARSTVA

Proteklog meseca na Play radiju slušaoci su odgovarali na pitanja o kuhinji i kulinarstvu i sakupljali poene. Nakon završetka kviza „Koliko dobro poznajete kulinarstvo“, nova Riva kuhinja, lakirana UV lakom, koju naša kompanija dodeljuje u svojstvu sponzora, ide u dom vrsne poznavateljke ukusnih recepata, Nade Simić iz Beograda. Ovo je šesta kuhinja koju Jela daruje porodicama širom Srbije, a poklonili smo i jednu dečiju sobu.
Pored Nade Simić koja je imala najviše tačnih odgovora, poene su osvojili još i Svetlana Sarić iz Čačka, Jovica Milojković iz Velike Plane, Milovan Nacković iz Beograda, Aleksandra Miljković iz Niša, Sanja Čalić Ristivojević iz Belog Potoka, Nebojša Filipović iz Novog Beograda i Vladimir Kosjer iz Inđije. Njima su pripale dnevne nagrade iz naše kompanije, u vidu zanimljivih i praktičnih kuhinjskih setova.
Ukoliko želite da čujete kako je gospođa Nada Simić reagovala kada je saznala da je dobila svoje novo mesto za sva ukusna jela koje voli da sprema, kliknite na link ispod teksta, a mi ćemo vam preneti delić atmosfere kada budemo posetili Nadin dom kako bismo uradili montažu Riva kuhinje.  

 

 
HTML5 Audio Player