Jelino zvonce a tvoje znanje ti donose radni sto u nagradnoj aktivaciji

Jelino zvonce a tvoje znanje ti donose radni sto u nagradnoj aktivaciji "BACK TO SCHOOL" na S1 radiju

Bliži se nova školska godina, a kako je raspust bio vreme za opuštanje i odmor od školskih obaveza, vreme je da se malo pripremimo za početak škole. Kompanija Jela je rešila da školarci i njihovi roditelji budu spremni za polazak u školu, tako što će proveriti njihovo stečeno znanje i nagraditi najbrže koji znaju tačan odgovor. Jela je u to ime u saradnji sa Radiom S organizovala nagradnu aktivaciju "Back to school" koja će se odvijati u periodu od 19. 8. do 23. 8. 2024. godine i za vreme koje će se dodeliti svakodnevno čak pet radnih stolova RS90 iz kolekcije Kiki ili po jedan radni sto svakog dana za vreme trajanja nagradne aktivacije.

Slušaoci koji žele da učestvuju u nagradnoj aktivaciji u obavezi su da pažljivo slušaju Jutarnji program S1 radija u periodu od 6 do 10 časova. Kada slušaoci čuju Jelino zvonce, sve što treba da urade je da pozovu 011 40 40 400. Učesnik koji se prvi javi, biće uključen u program a voditelji će mu postaviti jedno jednostavno školsko pitanje. Učesnik koji zna odgovor osvaja radni sto za svog školarca.

Slušajte pažljivo kao na času, sačekajte da zvoni, budite prvi koji će pokazati svoje znanje i radni sto je vaš.


Srećno!

Pravilnik nagradne aktivacije pogledajte OVDE.

*Nagradna aktivacija se sprovodi samo na teritoriji Republike Srbije
* Za učestvovanje u nagradnoj aktivaciji mogu se prijaviti građani Republike Srbije stariji od 18 godina koji poseduju javnu ispravu – ličnu kartu.

* Za vreme nagradne aktivacije jedan učesnik može osvojiti samo jednu nagradu. Takođe sa jednog telefonskog broja pozivaoca se može osvojiti samo jedna nagrada.