Sa Jelom u ritmu muzike na jubilarnom 30. Nišville Jazz Festivalu

Sa Jelom u ritmu muzike na jubilarnom 30. Nišville Jazz Festivalu

Završen je 30. jubilarni Nišville Jazz Festival. Ove godine je zaista bio poseban, sa dosta uloženog truda u organizaciji što je rezultiralo izuzetno bogatim programom. Za ljubitelje umetnosti ovaj fetival je definitivno.

U duhu istog jubileja koji smo i mi pre par godina proslavili, ove godine smo kao sponzor ovog najposećenijeg džez festivala imali zaista bogat program.

Pored "Dečijeg kutka za animaciju" u kome su naši animatori organizovali interaktivne igre, oslikavanje lica nasmejanih mališana, i druženja sa maskotama, organizovali smo i "Jelin sportski kutak". Sportske aktivnosti su ovog puta definitivno privukle dosta pažnje jer su u njima mogli da učestvuju i deca i odrasli.

Ove godine smo smo delili i posebne popuste za sve one koji žele da kupe nameštaj iz našeg asortimana do kraja godine. Ova godine smo zaista uložili veliki trud da svi koji su nas na našem štandu posetili, kućama odu zadovoljni.

Sledeće godine ćemo se potruditi da pripremimo neočekivana iznenađenja, a do tada ćemo fotografijama dočarati atmosferu sa našeg štanda.

Vidimo se i sledeće godine na Nišville-u!