KARNEVAL RADOSTI I POZITIVNOG DUHA

KARNEVAL RADOSTI I POZITIVNOG DUHA

I ove godine, kao i prethodne dve, bili smo učesnici Vrnjačkog karnevala. Naš štand i, sada već prepoznatljivu jelku, sigurno ste uočili dok ste šetali promenadom. Potrudićemo se da vam makar delićem priče i fotografijama dočaramo i prenesemo utiske.

Kada na jednu ovakvu veliku manifestaciju kreneš punim srcem u nameri da podeliš sa svima radost, vratiš se, ne samo kao sponzor, već kao veliki prijatelj i karnevala i svih njenih posetioca.
Sa ponosom bismo istakli da smo bili generalni sponzor Velikog dečijeg maskenbala. Dodelili smo izuzetno vredne nagrade, od kojih je prva, kompletna dečija soba iz naše najnovije kolekcije All Room Concept. Nagradili smo kretivnost, hrabrost i zdrav takmičarski duh, jer i sami podržavamo iste vrednosti.

Naša kompanija se preko tri decenije trudi da naši korisnici budu pre svega sigurni, a onda da osete našu otvorenost da sa njima stupimo u interakciju kroz ovakve vrste druženja. Ova internacionalna manifestacija je privukla više od 30 internacionalnih povorki, pa je atmosfera u Banji bila prava karnevalska.

Više generacija roditelja sa decom, baka i deka, se u periodu od 12.07. do 16.07.2023. okupljalo na našem promotivnom štandu. Srećni smo da ste i ove, kao i proteklih godina, bili naši dragi gosti. Družili smo se uz muziku i igru, crtali, organizovali kvizove, oslikavali nasmejana dečija lica i smejali se sa našim divnim animatorima i promoterkama. Razgovarali smo o našem nameštaju, a vi ste nam rado preneli svoje utiske i potrebe.

Sledeće druženje zakazujemo u Nišu, gde ćemo uz zvuke kvalitetnog džeza i naše kretivne radionice, užuvati u toplim letnjim danima u periodu od 10-13. avgusta. Vidimo se na niškoj tvrđavi!