OSVOJI KOMODU IZ NAJNOVIJE KOLEKCIJE ALL ROOM CONCEPT SVAKE SREDE U JULU

OSVOJI KOMODU IZ NAJNOVIJE KOLEKCIJE ALL ROOM CONCEPT SVAKE SREDE U JULU

Drago nam je kad jedan od komada iz naše najnovije kolekcije premijerno ode u ruke vernih kupaca, a najdraže je kada takav jedan bude nagrada u kvizu. Mi u Jeli smo odlučili da poklon bude baš komoda iz All Room Concept-a, u nameri da kupcima približimo kakve sve mogućnosti ova kolekcija nudi.

U saradnji sa Radiom S1 organizovali smo nagradni kviz „Neka Srbija odluči“. Nagradni kviz traje svake srede u periodu od 03. 07. 2023. do 28. 07. 2023. u emisiji „ Dobro jutro Srbijo “.

Slušaoci se na poziv voditelja, javljaju na telefona 011 40 40 400, šalju viber ili whats up poruke na 065 44-44-454 sa komentarima na zadatu temu ili ostavljaju komentare na društevnim mrežama Radija S koje voditelji čitaju u programu.
Ukoliko ste punoletni i imate prebivalište u Republici Srbiji, pozovite i pomozite voditeljima emisije „Dobro jutro Srbijo“ da glasaju i svojim argumentima razreše životnu dilemu ili aktuelnu situaciju. Na kraju emisije, najoriginalniji odgovor po izboru voditelja osvaja komodu C2 iz najnovije kolekcije All Room Concept.
Srećno!

Pravilnik nagradne aktivacije pogledajte OVDE

*Nagradna aktivacija se sprovodi samo na teritoriji Republike Srbije.
*Za učestvovanje u aktivaciji mogu se prijaviti građani Republike Srbije stariji od 18 godina, koji poseduju lični dokument.
*Za vreme aktivacije jedan učesnik može osvojiti samo jednu nagradu.