KOLEKCIJA TARA SA KOLORITOM BELE BOJE

KOLEKCIJA TARA SA KOLORITOM BELE BOJE

Klasicizam modernog doba

Nakon već postojeće grafit boje, sada vam je kolekcija Tara dostupna i u beloj boji. Ovaj spoj rustičnog i modernog, kao i kombinacija bele boje sa drvo-dekorom, unosi klasičan stil u vaš dom, koji će osvojiti vaša srca.

Proizvedena je od profilisanog 3D medijapana i lakirana UV lakom sa mat efektom koji joj pruža četiri puta veću otpornost na fizička oštećenja, ali i baršunast osećaj na dodir. Svojim dekorativnim stubićima i lajsnama, obradom na frontovima i masivnim plafonima u drvo-dekoru Pacifik orah, ova kolekcija daje moderan, a u isto vreme rustičan izgled svakom prostoru. Detalji koji daju završni pečat su ručice u boji starog zlata, dok je lakoća upotrebe omogućena soft-close mehanizmom koji je prisutan na svim elementima.

Sa težnjom da potpunom ponudom ispunimo i posebne zahteve naših kupaca, pružamo mogućnost opremanja čitavog doma jednim programom, a to je ono što ova kolekcija Tara nudi. U svojoj ponudi ima predsoblje, dnevnu, spavaću sobu i kuhinju. Posetite neki od naših 160 ovlašćenih salona saradnika i uživajte u luksuzu ove kolekcije zajedno sa vašom porodicom ili vama dragim ljudima.