OSVOJI DNEVNU SOBU TARA I ZAPEVAJ UZ MAGLA BEND

OSVOJI DNEVNU SOBU TARA I ZAPEVAJ UZ MAGLA BEND

Posle uspešno sprovedene aktivacije “Kuhinja da pevaš”, odlučili smo da vas zajedno sa radijom S obradujemo i modernom I luksuznom dnevnom sobom iz kolekcije – TARA, ali to nije sve jer pored dnevne sobe na poklon dobijate i koncert Magla benda u svom domu. U periodu od 5.7.2021. – 9.7.2021. imate priliku da se igrate na radiju S i osvojite ovu sjajnu nagradu. A evo kako do nagrade:
 
Na znak voditelja, prvi slušalac koji se javi na broj 011 40 40 400, dobija 60 sekundi da nastavi sa pevanjem stihova koje pušta voditelj sa Radija S. Kada slušalac otpeva nastavak stiha, prelazi na sledeću i tako do isteka zadatog vremenskog intervala. Svaki dan uključiće se po jedan slušalac, a na kraju nedelje, slušalac koji ima najviše poena, osvaja dnevnu sobu Tara i koncert Magla benda u svom domu. Ukoliko se desi da imamo više finalista sa istim brojem tačnih odgovora, biće organizovano ponovno takmičenje finalista u petak.
 
Dakle, traže se slušaoci sa odličnim osećajem za muziku, oni koji bez problema pamte reči pesama i vole da zapevaju. Ako misliš da ispunjavaš uslove, javi se i osveži svoj dom novim nameštajem, a dolazak dnevne sobe ćemo proslaviti u tvom domu na originalan način uz prijatnu atmosferu za koju će se pobrinuti Magla bend.
 
Pravilnik nagradne igre možeš pogledati OVDE.
 
*Nagradna aktivacija se sprovodi samo na teritoriji Republike Srbije.