KOLIKO DOBRO POZNAJEŠ KUHINJU?

KOLIKO DOBRO POZNAJEŠ KUHINJU?

Koliko dobro poznaješ kuhinju? Jer ako je dobro poznaješ, ne gine ti jedna!

Kuvanje, pranje, seckanje, mackanje, mariniranje, premazivanje, mućenje, mešanje… toliko različitih radnji u kuhinji, a sve sa ciljem da se dobro jede!
Još ako je kuhinja dobra i funkcionalna, kuvanje i spremanje može postati zabava za sve ukućane… uz dobru kuhinju spremanje je pravo uživanje pa nas tako ne i čudi kad kuhinja postane omiljena prostorija u kući.

Ovoga puta, PLAY radio i kompanija Jela poklanjaju celokupnu multifunkcionalnu Jela kuhinju onome ko sakupi najviše bodova u kvizu „Koliko dobro poznaješ kuhinju/kulinarstvo?“

Igrajte se sa Natašom u programu Play radija, tokom celog meseca juna. Odgovaraj na pitanja o kuhinji i kulinarstvu i sakupljaj poene. Jedan tačan odgovor – jedan poen. Slušalac sa najviše osvojenih poena osvojiće moderno opremljenu kuhinju.*

Moderna I funkcionalna kuhinja Riva je lakirana UV lakom visokog sjaja u bež boji. Izbor elemenata ove konfiguracije, u ukupnoj dužini od dva i po metra, omogućava dobru funkcionalost kuhinje koja je potrebna u svakom domaćinstvu.

*Poklanjaju se samo kuhinjski elementi, bez ugradne tehnike.