JELINA KUHINJA PRVI NAMEŠTAJ U STANU GAJIĆA

JELINA KUHINJA PRVI NAMEŠTAJ U STANU GAJIĆA

Tročlana porodica Gajić, Bogdan (29), Slađana (29) i šestomesečni Kosta, dobitnik je pete Jeline kuhinje koja je im je dodeljena kao pobednicima Uskršnjeg porodičnog kviza. Sa montažom smo ih sačekali, jer u trenutku osvajanja nagrade, ovaj mladi par je bio u procesu kupovine svog prvog stana. Tako je Jelina Riva kuhinja, lakirana UV lakom, postala prvi nameštaj koji je ova mlada porodica unela u svoj novi dom u beogradskoj opštini Rakovica.
Sve vreme pred njihovim očima kuhinja je zauzimala centralno mesto u domu, a kako su radovi odmicali, tako je i osmeh na njihovom licu bivao sve veći. Najmlađi Gajić je, čini nam se, posebno bio zainteresovan za ovaj nesvakidašnji događaj koji je radosno pratio zajedno sa mamom i tatom.
Mi smo pomogli montiranjem jednog dela kuhinjske kolekcije, a preostale elemente će sami složiti, kada budu urađeni svi preostali radovi u njihovom stanu.
Pogledajte na slikama kako je izgledala montaža, a mi očekujemo da nam se Gajići jave kada kuhinja bude kompletno opremljena, pa ćemo i to podeliti sa vama.
A ukoliko i vi želite da dobijete Jelinu kuhinju, još uvek nije kasno da se prijavite za kviz „Koliko poznajete Jelinu kuhinju“, koji traje do kraja juna na Play radiju.